Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, στην συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης
«Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς».

Για το αν η ΑΕΚ νιώθει τυχερή που στο τέλος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας ο προπονητής τόνισε: 
«Δεν αισθάνθηκα τυχερός όμως νομίζω πως θα μπορούσε η ΑΕΛ να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της ΑΕΛ ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top