Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου, για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ, που έγινε στο AEL FC ARENA, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Μάριος Οικονόμου:
Για την τελευταία φάση: 
«Θέλει ψυχραιμία, θέλει τύχη. Φάνηκε ο Μπαργκάν ήταν κουρασμένος. Ήμουν τυχερός, έσωσα το βαθμό. Αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακό. Κάτι πρέπει να γίνει αυτό».

Για το ματς; 
«Κάναμε κάποια σουτ. Ήταν πολύ καλοί οι αμυντικοί της ΑΕΛ. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε λίγο δύναμη, θεωρώ ότι η ΑΕΛ έβαλε περισσότερο από εμάς. Απ’ αυτό τον αγωνιστικό χώρο αδικείται η ΑΕΛ που πρέπει να παίζει σε αυτό το γήπεδο».

Τι σημαίνει η ισοπαλία; 
«Τίποτα, είναι ένας βαθμός. Στο τέλος τον σώσαμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν θέλαμε έναν βαθμό, αλλά τρεις».

Για τη συνέχεια; 
«Θα μιλήσω εντελώς κλισέ. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Και να μπαίνουμε σε κάθε ματς να κερδίσουμε. Εχουμε τώρα ένα ματς Κυπέλλου και θέλουμε να κλείσουμε ωραία πριν τις διακοπές μας το Λεβαδειακό με νίκη στην έδρα μας».

Για τις συνθήκες στην Ελλάδα; 
«Ο αγωνιστικός χώρος και γενικά τα γήπεδα είναι ένα θέμα. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ που παίζει ο ΠΑΟ έχει θέματα τώρα που ήρθε ο χειμώνας. Είναι τα πρώτα που πρέπει να φτιάξουμε μαζί με τις Ακαδημίες».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ; 
«Με αναγκάζεται να απαντήσω απρόσωπα. Είναι κάτι που αφορά την ΑΕΚ, τον μάνατζέρ μου και τη Μπολόνια. Μου αρέσει εδώ, το πρότζεκτ εδώ, μου αρέσουν τα Σπάτα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top