Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αναλυτικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
«Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι ίδιο με όσα έχουμε παίξει στην Τούμπα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Θεωρώ ότι ένα γκολ νωρίς θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά περιμένω όμως ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Βίντι, που δεν ήμαστε καλοί».

Για τον επικείμενο αντίπαλο:
«Δεν έχω παρακολουθήσει την ΑΕΛ φέτος, αλλά ο προπονητής έχει ξεκινήσει από χθες να μας δείχνει διάφορα πράγματα. Έχουμε καταλάβει πολλά για τον τρόπο παιχνιδιού τους και θυμόμαστε ότι τα περσινά παιχνίδια ήταν δύσκολα, καθώς εκτός έδρας φέραμε ισοπαλία. Είναι μία σκληρή ομάδα που τα δίνει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε όμως ότι δεν θα χάσουμε πόντους στην έδρα μας κόντρα στις μικρότερες ομάδες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top