Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ με προσωπική του δήλωση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανέφερε ότι: "Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ του κακοποιού του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γιάννη Παπαδόπουλου, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορεί να το σώσει ούτε ο Βασιλειάδης, ούτε η επιτροπή της FIFA, ούτε ο Αλέξης Δέδες, ούτε ο εξυγιαντής του δικηγόρος κ. Γραμμένος".
Για να δούμε τι θα συμβεί αν η ΑΕΛ δεν κατέβει στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Superleague με ΑΕΚ. ΑΡΘΡΟ 17 – Αδυναμία συμμετοχής σε αγώνα
Στην παράγραφο 2 του εν λόγω άρθρου, αναφέρεται: «Ομάδα που δεν κατέρχεται σε αγώνα η παραιτηθεί από αγώνες ή αποχωρήσει από το πρωτάθλημα χωρίς να συντρέχει ανωτέρα βία, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα και πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ».

ΑΡΘΡΟ 21 – Μη τέλεση ή διακοπή αγώνα
Στην παράγραφο 3 του εν λόγω άρθρου αναφέρεται: «Για αγώνα που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων, επιβάλλονται:
Α) Αν ο αγώνας δεν αρχίσει: απώλεια αγώνα και πρόστιμο 8.000 έως 40.000 ευρώ.
Γ) Σε περίπτωση αποχώρησης μετά την έναρξη του αγώνα: τα παραπάνω και επιπλέον αφαίρεση 10 βαθμών».

ΑΡΘΡΟ 33 – Υποβιβασμός λόγω αρνητικής βαθμολογίας
Στην παράγραφο 3 του εν λόγω άρθρου αναφέρεται: «Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί, μετά από τελεσίδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής ή από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, σε 3 συνολικά αγώνες της ίδιας περιόδου, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέλησή της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση με αρνητική βαθμολογία -6 βαθμών. Ως μη κάθοδος σε αγώνα θεωρείται, πέραν της περίπτωσης του άρθρου 17 παράγραφος 2, και κάθε άλλη περίπτωση που ένας αγώνας δεν τελείται από υπαιτιότητα μίας ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top