Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης για ματς με την ΑΕΛ: 
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ έχει καλούς ποδοσφαιριστές κι έχει αλλάξει κάποια πράγματα τακτικά. Το γήπεδο αδικεί όλες τις ομάδες που θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει επειδή δεν θα μπορέσει να γίνει πολύ ποιοτικό ματς να αντεπεξέλθουμε στη δύναμη που θα βάλει ο αντίπαλος. Όλες οι ομάδες όταν παίζουν με την ΑΕΚ έχουν έξτρα κίνητρο, οπότε δεν θα φτάσει η ποιότητά μας. Θα χρειαστεί να είμαστε δυνατοί κι αποφασιστικοί, αλλά και έξυπνοι για το πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι. Το τσιπάκι στο κεφάλι μας έχει γυρίσει».

Τη σημασία της τακτικής στο ματς με την ΑΕΛ: 
«Όταν το γήπεδο δεν είναι καλό, βάζεις άλλα πράγματα. Η ΑΕΛ ξέρει καλύτερα το γήπεδο, αλλά έχει και καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να παίξεις γρήγορα και ποιοτικά γι’ αυτό θα πρέπει να δούμε ίσως λίγο διαφορετικά το ματς. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα που έχουμε από το ματς με την Μπενφίκα. Ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές, έχουμε σε άλλες θέσεις μετρημένες επιλογές. Ο Άλεφ δεν θα είναι έτοιμος, μακάρι να είναι έτοιμος την άλλη εβδομάδα, γιατί ειδικά στη μεσαία γραμμή οι επιλογές είναι περιορισμένες».

Το αν θα χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΛ τον Τσόσιτς στο κέντρο: 
«Ο Ούρος είναι έξυπνος, έχει τεχνική και μπορεί να βοηθήσει. Δεν είναι 100% έτοιμος να αντεπεξέλθει. Θα δούμε για το ματς της Κυριακής, δεν έχω αποφασίσει ακόμη».

Το αν θα χρησιμοποιήσει Μπάρκα ή Τσιντώτα στον αγώνα με την ΑΕΛ: 
«Μη βιάζεστε, θα δούμε. Και οι δύο είναι καλοί τερματοφύλακες, δεν είναι κάτι που με προβληματίζει». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top