Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης 
Για το παιχνίδι Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ:
«Ήταν εμφανές ότι λόγω του σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος συγκροτήσαμε ενδεκάδα με παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν άσχημο, λίγες φορές επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φθάσει σε φάση εκτέλεσης. Σε δύο παραλείψεις μας δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε απλά να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο. Η ΑΕΛ δικαίως πέρασε στην επόμενη φάση και μας μένει ως πικρία ότι δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν μπορέσαμε να παραταχθούμε όπως θα θέλαμε».

Για την απόφαση αναβολής της Super League και την επίθεση στον Τζήλο: 
«Εκτός από όσα ειπώθηκαν απ όλες τις ομάδες για την επίθεση, θέλω να πω ότι με εκπλήσσει η απόφαση από τους κρατούντες. Προσδιόρισαν τον τραυματισμό του ποδοσφαίρου μόνο στη Super League; Αν χτυπήσουν κάποιο διαιτητή της Football League θα κάνει διακοπή μόνο η Football League και όχι η Super League; Προσπαθώ να σκεφτώ τη λογική της απόφασης».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top