Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας, εξαπέλυσε βολές κατά του Αλέξη Κούγια με αφορμή την απειλή του ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ΠΑΕ πως θα παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία. Διαβάστε και ακούστε τι είπε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Νάκας:
Για το αν πιστεύει ότι θα παραδώσει ο Κούγιας τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ: 
«Το σωστό ερώτημα είναι αν το εννοεί. Ή αν θα τολμήσει να το κάνει. Δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται αν προτίθεται να καταθέσει δελτία μιας ομάδας όπως η ΑΕΛ, μιας πόλης όπως η Λάρισα. Το να παραδώσει τις μετοχές είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι τα δελτία μιας ομάδας ενός χωριού για να πάει να τα παραδώσει. Δεν με ενδιαφέρει η αιτία και η αφορμή. Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει μια σοβαρή ΠΑΕ, πόσο μάλλον μια ΠΑΕ με την ιστορία της ΑΕΛ. Βεβαίως, την τελευταία τριετία που είναι στην ΑΕΛ εξήγγειλε πολλά, τα οποία ευτυχώς δεν τα έκανε πράξη».

Για τις σχέσεις της Ερασιτεχνικής με την ΠΑΕ: 
«Δυστυχώς οι σχέσεις μας είναι κάκιστες. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλές σχέσεις από τη στιγμή που διαφωνούμε σε βασικά πράγματα αξιών και ηθικής. Κάναμε άπειρες προσπάθειες προκειμένου να έχουμε τις έστω τυπικές σχέσεις συνεννόησης ως θεσμικοί φορείς, όμως, αυτό καθίσταται αδύνατο εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων, δηλώσεων και πράξεων του κ. Κούγια κατά του σωματείου, μελών του, φιλάθλων, δημοσιογράφων, φορέων της πόλης και πολλών άλλων».

Για τις αναφορές Κούγια σε λαθρεμπόρους καυσίμων και τσιγάρων και την απουσία αναφοράς για εμπόρους ναρκωτικών: 
«Το παρατήρησα κι εγώ. Θα το αποδώσω στο ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής κατά τη διάρκεια σύνταξης της ανακοίνωσης. Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να πάρει και πολύ στα σοβαρά τις καταγγελίες του περί λαθρεμπορίου καυσίμων ή τσιγάρων. Τα μέλη του δ.σ. του σωματείου, για να μην αναφέρω άλλους, έχουμε χαρακτηριστεί κατά καιρούς ως αλήτες, κακοποιοί, απατεώνες εκβιαστές και άλλα. Να μην παίρνουμε αυτολεξεί τι αναφέρει σε κάθε του ανακοίνωση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top