Αυτή ήταν η δήλωση από τον πολύ θυμωμένο προπονητή της ΑΕΛ Καναδά μετά τη λήξη του αγώνα. Η ΑΕΛ ήταν γνωστό ότι θα αγωνίζονταν με πολλές ελλείψεις. Έτσι, πέντε παίκτες (Άντριου, Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα, Φλυν και Πατσέκο) αγωνίστηκαν αναγκαστικά στα 46 από τα 50 λεπτά του αγώνα! Παρά τις πολλές ελλείψεις, η ΑΕΛ έπαιξε καλύτερα από τη Sporting.
«Είναι οι απόλυτοι πολεμιστές. Αγωνίστηκαν τόσο σκληρά απόψε. Νιώθω άσχημα για τους παίκτες μου που άξιζαν τη νίκη. Κέρδισαν αυτή τη νίκη. Ένας ανίκανος διαιτητής τους έκλεψε δύο βαθμούς. Τι ντροπή!», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Οι «βυσσινί» προηγούνταν 2-3 ενώ απέμειναν μόλις 16 δευτερόλεπτα για τη λήξη. Ο διαιτητής έδωσε ελεύθερο λάκτισμα εντός περιοχής. Παίκτης της Sporting το εκτέλεσε και η μπάλα προσέκρουσε στην οριζόντια δοκό. Ο διαιτητής σφύριξε επανάληψη χωρίς να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση! Ένας άλλος διαιτητής εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο επισημαίνοντάς τον ότι πήρε λάθος απόφαση. Του είπε επίσης ότι σφύριξε πολλές φορές εις βάρος της ΑΕΛ! Ο διαιτητής του αγώνα απάντησε στον συνάδελφό του: «ξεκουμπίσου από εδώ»! Στην επανάληψη της εκτέλεσης η Sporting ισοφάρισε σε 3-3.

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Είπα στο διαιτητή ότι είναι ντροπή για το άθλημα του ποδοσφαίρου. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα για ποιο λόγο επιτίθενται στους διαιτητές.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ», συμπλήρωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Για τη ΑΕΛ σκόραραν οι Άντριου (2) και Φλυν.
Η ΑΕΛ συνεχίζει να παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο φάνηκε για άλλη μια φορά το πρόβλημα της ανασταλτικής της λειτουργίας. Η τρίτη ισοπαλία, με το ίδιο σκορ, με ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, η απώλεια έξι βαθμών, την φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας
Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει ο σπουδαίος αγώνας με την πορτογαλική PCL, η οποία συνέτριψε τη St Thomas με 11-2.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top