Με την διάθεση από σήμερα των εισιτηρίων-κουπονιών, που αντιστοιχούν στο ποσό των 3ων ευρώ και θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την στήριξη του μεγάλου αγώνα ζωής που δίνει από το περασμένο καλοκαίρι η 3χρονη Λαρισαία, Ελένη Μαβίδη, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή στην πόλη μας του αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που ταυτόχρονα προβάλει το κοινωνικό μήνυμα της καμπάνιας της UEFA, #EQUAL GAME (equalgame.com)!!! Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί την άλλη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, με την συμμετοχή της  γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του συλλόγου Selecte 2017 του κου Δημήτρη Πιερρουτσάκου, που δρα με έδρα το Αίγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση.

Ομοίως στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ο εν ενεργεία αρχηγός της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, που δίνει τον δικό του αγώνα προσφοράς μέσα από τον οργανισμό SAVE MORAS, ο γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Σάββας Κωφίδης, αλλά και ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ που θα συμμετάσχει στον αγώνα με μέλη του από όλες τις ιστορικές στιγμές της ομάδας, ενώ αναμένονται απαντήσεις κι από άλλους προβεβλημένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και με την ταυτόχρονη υποστήριξη της A.n.d. Communication, φιλοδοξεί να προβάλει το κοινωνικό μήνυμα του #Equal game πως "στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμμετέχουν και να χαίρονται όλοι, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, από πού προέρχονται και πόσο καλά παίζουν " και ταυτόχρονα, ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εδώ για να επιστρέψει στην κοινωνία την δυναμική που του δίνει...

*ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Vissini Store (Μανωλάκη 9-11)
Café Me (Παναγούλη & Πατρόκλου)
Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ)
*Ενημερώνουμε ότι οποίος επιθυμεί να συμβάλει στην διάθεση των εισιτηρίων, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στην μικρή Ελένη Μαβίδη, προσθέτοντας στον χάρτη της διοργάνωσης και άλλα σημεία πώλησης, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 6973826490 (κ.Νικόλαος Λιντέρης, υπεύθυνος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΕΛ).

Τέλος, στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πάντα για τον ίδιο σκοπό και ο παρακάτω ερανικός λογαριασμός τραπέζης:
MALTESER HILFSDIENST MMM
IBAN:DE89370601201201214013
BIC:GENODED1PA7
Τράπεζα: PAX BANK KOELN
Αιτιολογία: MMM-ELENI. (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη)

Είμαστε βέβαιοι ότι η Λάρισα θα δείξει για μια ακόμη φορά ποια μπορεί να είναι αθλητικά, κοινωνικά κι ανθρώπινα!

**Σημειώνεται ότι η εκδήλωση δεν αφορά επίσημη διοργάνωση της UEFA ή κάποιας άλλης ποδοσφαιρικής αρχής και πρόκειται για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει την προβολή κοινωνικών μηνυμάτων, χωρίς να υπάρχει καμία εμπορική εκμετάλλευση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top