Από από το πρώτο λεπτό του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, για τη 12η αγωνιστική της Superleague οι οπαδοί της ΑΕΛ, έβριζαν με συνθήματα τον Αλέξη Κούγια και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ υπήρχαν και δύο πανό που έγραφαν: «Νομίζεις πως στην πόλη είσαι αφεντικό, η πολιτεία άφαντη μα εμείς είμαστε εδώ» και «Κοντέ πούλα». Κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, μέσω προσωπικής του δήλωσης στο site της ΑΕΛ, απάντησε με εξίσου υβριστικό τρόπο. Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια
«Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ:
Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς! Ώρα 19:30:
Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας!
Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.
Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.
Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.
Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.
Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο.»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top