Με δύο αγώνες συμμετείχαν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ σε πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Το δεύτερο παιδικό της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε την ομάδα του Κεραυνού Β. Οι μικροί αθλητές στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους πάλεψαν απέναντι σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο και πήραν πολύτιμες εμπειρίες για το μπασκετικό τους μέλλον. ΑΕΛ - Κεραυνός Β΄ 19-98
Δεκάλεπτα: 2-24, 11-49, 12-77, 19-98.
ΑΕΛ (Γαρδίκης) Κανάκης , Ραχμάνης , Κωστογλίδης , Αναγνωστόπουλος , Λογοθέτης , Παπακώστας , Τσιντσιλιώνης , Στεφάνου , Αναγνωστόπουλος Δ.

Στο εξ'αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ η ανδρική ομάδα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε τον Ικαρο Νεάπολης. Οι παίκτες της ομάδας μας πάλεψαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δύο νεκρά 3λεπτα στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο έφερε την διαφορά στους δέκα πόντους. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού η πιο έμπειρη αντίπαλη ομάδα κράτησε την υπέρ της διαφορά. Στα συν της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση παιδιών της Ακαδημίας μας που είναι γεννηθέντες το 2004 που μαζί με τα παιδιά του 2003 που έχουν πρωταρχικό ρόλο στην Ανδρική ομάδα των Νέων ΑΕΛ είναι το βυσσινί μπασκετικό μέλλον της Ακαδημίας μας.

Ίκαρος Νεάπολης - Νέοι ΑΕΛ 75-57
Δεκάλεπτα: 20-13, 41-32, 62-46, 75-57.
Νέοι ΑΕΛ(Αμδίτης-Βαγιόπουλος) Τηγανής , Ρούγκας , Καναβούρας , Γαβρογιάννης 14(1), Τσέλιος 5, Τσιγάρας 1, Σπυρούλης , Κομνός 13(1), Ραχμάνης 6, Ντεούδης 5(1), Οικονόμου 13, Ταμπαρης.

*Φιλικό παιχνίδι το πρωί του Σαββάτου έδωσε το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας Μπάσκετ μας με το αντίστοιχο τμήμα της Νίκαιας 2012. Οι αθλητές της Ακαδημίας μας με όρεξη για μπάσκετ έδωσαν την δυνατότητα στο προπονητή τους να δοκιμάσει σχήματα και συνθήκες παιχνιδιού μέσα από ένα δυνατό φιλικό. Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα υπέροχο παιχνίδι που ευχαρίστησε γονείς, προπονητές αλλά και τους ίδιους τους αθλητές των ομάδων. Ευχαριστούμε την Νίκαια 2012 και τον προπονητή τους Γιώργο Μπελαλίδη για την φιλοξενία τους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top