Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Μπάλλας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague. Αναλυτικά ο Παναγιώτης Μπάλλας:
«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο φέτος. Τέτοια πίεση ειλικρινά δεν έχω ξανασυναντήσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει φέτος. Τι να πω προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο.Συνεχίζουμε.»

Είχε αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός αλλά είχατε αλλαγές και εσείς. Επηρέασε αυτό το μπέρδεμα της ενδεκάδας;
«Εγώ θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ πλήρης και έχει βάθος σαν ομάδα. Βλέπουμε ότι και στο Europa League και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλάζει πολλούς ποδοσφαιριστές έχουν ποιότητα. Για τον Ολυμπιακό είναι πιο εύκολο, για μια ομάδα σαν την ΑΕΛ, που δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού, είναι πολύ δύσκολο. Συνεχίζουμε.»

Αρκετές αγωνιστικές ήσασταν ανταγωνιστικοί, δεν είχατε γνωρίσει την ήττα, περάσατε από το ΟΑΚΑ, φοβάσαι ότι αυτή η ήττα αλλάξει λίγο τις ισορροπίες;
«Τώρα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Το θετικό για μας είναι ότι έχουμε γρήγορο ματς. Με μια νίκη μπορούμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όλοι μαζί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή. Αυτό πιστεύω είναι το πιο ρεαλιστικό ματς για να μπορέσουμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε.»

Τον Ατρόμητο του οποίου τη φανέλα έχεις φορέσει;
«Υπάρχουν συναισθήματα για τον Ατρόμητο αλλά την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι.»

Δεν είχατε ενέργεια;
«Τα περισσότερα παιδιά που έπαιξαν, έχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Πιστεύω βγήκε και η κούραση, σε συνδυασμό με τον Ολυμπιακό που πιέζει πάρα πολύ. Πιστεύω ήρθε αυτή η βαριά ήττα.»

Είχατε το μυαλό στον Ατρόμητο;
«Δεν πιστεύω ότι είχαμε το μυαλό στον Ατρόμητο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε το μυαλό μας στον Ολυμπιακό, μόλις φθάσουμε στη Λάρισα θα σκεφτούμε για το επόμενο παιχνίδι.»

Βρέθηκες στην αρχική ενδεκάδα. Θεωρείς ότι θα βρεθείς στις αρχικές επιλογές του προπονητή σου και στα επόμενα παιχνίδια;
«Εγώ προσπαθώ να δουλεύω για να είμαι στο καλύτερο επιθυμητό επίπεδο. Να μπορέσω να προσφέρω. Υπάρχει μεγάλη αποχή, έχω χάσει αρκετό χρόνο αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος, για να μπορέσω να ξαναβρώ τον παλιό μου καλό εαυτό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top