Με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε νέα απάντηση στον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί καμία αμφιβολία για το ιδιοκτησιακό των «κιτρινόμαυρων». Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε προχωρήσει σε καταγγελία στο ΔΣ της Super League, για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Άρης αναφέροντας: «Πρόεδρος της ομάδας της συμπρωτεύουσας εμφανίζεται ο Καρυπίδης Θόδωρος του Ανέστη, κάτοικος Ειρηνοχωρίου Ημαθίας, που απαριθμεί επτά σπίτια και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καρυπίδης του Ανέστη, κάτοικος Αγγελοχωρίου Ημαθίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου δεν εμφανίζεται ούτε στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Άρης».

Αναλυτικά η δήλωσή του Θόδωρου Καρυπίδη:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην αιωρούνται φήμες και ευφάνταστα σενάρια θέλω να ξεκαθαρίσω ότι λόγω των νέων μου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που δημιουργούν ασυμβίβαστα, αναγκάστηκα να αφήσω για τυπικούς και μόνο λόγους τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.
Υ.Γ.: Αυτοί που ψάχνουν και βρίσκουν πράγματα, δυστυχώς, λόγω ύψους και κόμπλεξ, φτάνουν πάντα μέχρι τη μέση... Αυτά που βρίσκονται...ψηλά, προσεχώς»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top