«Όχι» στον Αλέξη Κούγια είπε ο Θανάσης Τζήλος, όπως ανέφερε ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Στο ραδιόφωνο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και στις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και τη νομική εκπροσώπηση του Λαρισαίου διαιτητή. Ο Κωνσταντινέας υπογράμμισε ότι «ο Κούγιας μπορεί να πήγε καλοπροαίρετα γιατί είναι έξυπνος και ικανός αλλά εάν ήμουν στη θέση του Τζήλου δεν θα έπαιρνα κάποιον παράγοντα ως συνήγορο», ενώ ισχυρίστηκε πως ο Τζήλος έχει άλλον δικηγόρο. Αναλυτικά ο Πέτρος Κωνσταντινέας για Αλέξη Κούγια
Για τον δικηγόρο του Τζήλου: 
«Υπάρχει το ηθικό ασυμβίβαστο. Ο Κούγιας πήγε στο νοσοκομείο και ζήτησε να βοηθήσει στο ποινικό κομμάτι. Του είπα πως υπάρχει το ασυμβίβαστο και εκείνος μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, εκπροσωπείται από άλλο δικηγόρο ο Τζήλος, όπως μου είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας. Ο Κούγιας μπορεί να πήγε καλοπροαίρετα γιατί είναι έξυπνος και ικανός αλλά εάν ήμουν στη θέση του Τζήλου δε θα έπαιρνα κάποιον παράγοντα ως συνήγορο».

Για την προσωπική εμπειρία με τον Αλέξη Κούγια: 
«Στο παιχνίδι Εθνικός – ΠΑΣ Γιάννινα με περίμενε κάτω και μου έλεγε ότι ήμουν ο καλύτερος διαιτητής της Β και μετά από κάποιες αγωνιστικές  επειδή δεν ανέβηκαν τα Γιάννενα με κατηγορούσε με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Υπάρχουν πολλά μπιφτέκια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top