Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου. Διαβάστε και ακούστε τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και τον Κυριάκο Θωμαϊδη για τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση Τζήλου και όχι μόνο. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Τζήλου: 
«Η προανάκριση είναι μυστική αλλά γνωρίζουμε πως υπάρχουν διαρροές από την αστυνομία ή την έρευνα των δημοσιογράφων. Μόλις ασκήσει τη δίωξη η κυρία Παπαϊωάννου (και μπορεί να έχουμε διώξεις κακουργηματικές που θα αφορούν εγκληματική οργάνωση κ.α.), θα πάρουμε το αντίγραφο της δικογραφίας και θα γνωρίζουμε εναντίον ποιών ανθρώπων θα στραφούμε».

Για το ρεπορτάζ της «Δίκης» με τους τρεις δράστες και το νοικιασμένο Polo: 
«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, τις περισσότερες φορές γίνονται λάθη. Ο ένας δράστης που νοίκιασε το αυτοκίνητο είναι εν δυνάμει κατηγορούμενος ενώ, όπως με ενημερώνετε, υπάρχουν κάμερες που τους εντόπισαν και ιδιαίτερα αυτές των διοδίων, τότε έχουμε και πρόσωπα. Αν έχουμε και το αυτοκίνητο και το dna τους, είμαστε σε καλό δρόμο και θα έχουμε εξελίξεις. Παράπονό μου είναι πως δεν είχαμε τέτοια αποτελεσματικότητα και στο παρελθόν».

Για τη δίωξη που έγινε: 
«Είναι αυτεπάγγελτη η δίωξη. Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση να κάνει κάτι ο Τζήλος, τα σημεία που τον χτύπησαν, αφορούν βαριά σωματική βλάβη οπότε αυτό σημάνει αυτεπάγγελτη δίωξη»

Για τις δηλώσεις Σιδηρόπουλου περί ανάγκης προστασίας: 
«Αστυνομικός είναι ο Σιδηρόπουλος, καταλαβαίνει πράγματα. Και ο Σιδηρόπουλος, όμως, δεν βγήκε από το σωλήνα, δεν ήταν άφθαρτος. ¨Οταν εξελίχθηκε διαιτητικά, όχι απλώς προσκύνησε το βεζύρη αλλά ήταν από τους ανθρώπους σε σοκάραν. Όταν ήμουν με τον γιο μου σε έναν τελικό, γύρισε και μου είπε «με γ...» και του είπα «καλά σου έκανα». Άκουσα πως ο Σιδηρόπουλος θα ζητήσει και απαγόρευση των δηλώσεων. Τι θέλει να είναι οι διαιτητές υπεράνω κριτικής; Μου κάνει εντύπωση πως παραμένει στον πίνακα διαιτητών και εμένα μου έβαλαν πρόστιμο 30.000 ευρώ. Μην με συγκρίνετε επίσης με τις δηλώσεις που έκανε ο Καραπαπάς, εγώ δεν επιβιώνω από το ποδόσφαιρο, το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Ούτε με τον Σιδηρόπουλο που είναι επαγγελματίας και βγάζει από το ποδόσφαιρο πολλά λεφτά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top