Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: 
Φυσικά το να χάνεις με 4-0 δεν είναι καλό για κανέναν στην ομάδα. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην ομάδα και ενώ ερχόμασταν από δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι από τα ματς που είσαι υποχρεωμένος να κερδίσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε για την Κυριακή και να κερδίσουμε. Να ηρεμήσουν οι παίκτες. Είχαμε μεγάλο ταξίδι ακόμα και 20 ώρες. Πήγαμε Τρίπολη, γυρίσαμε Λάρισα και μετά Αθήνα. Ήταν δύσκολη εβδομάδα.

Την δήλωση του κ. Κούγια για εκείνον:
 Εναντίον μου; (σ.σ. χαμόγελα). Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο κ. Κούγιας είναι άνθρωπος με πάθος και παρορμητισμό. Εγώ κάνω την δουλειά μου. Ο κ. Κούγιας αποφασίζει. Δέχομαι την κριτική. Δεν είχα ποτέ τόσο γρήγορη κριτική. Έχουμε καλές σχέσεις με τον κ. Κούγια. Κάποιος φορές φωνάζει. Άλλες φωνάζει εγώ. Πάντα θα δίνω το 110%. Ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν.

Την αλλαγή σχηματισμού και τον στόχο της Ευρώπης σύμφωνα με τον Κούγια:
 Όχι δεν έπρεπε να αλλάξω σχήμα νωρίτερα. Το έχω εξηγήσει. Αυτήν την στιγμή προτιμάω να κοιτάω προς τα πίσω. Υπάρχουν ομάδες που είναι κοντά μας. Πρώτα να είμαστε σε ασφαλή θέση και μετά μπορούμε να δούμε τα πάντα ή για Ευρώπη.  Σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν σημαίνει όταν κερδίζεις ότι πας Champions League και όταν χάνεις ότι πέφτεις.

Την έλλειψη πιο καλής αντίδρασης της ΑΕΛ σε σχέση με προηγούμενους αγώνες:  
Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια με Παναθηναϊκό και είχαμε και αποβολές και προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και ακόμα και φουλ ομάδα να είχαμε είναι καλύτερος από εμάς ο Ολυμπιακός.

Τα γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα: 
Είναι πρόβλημα και με Αστέρα και με Παναθηναϊκό είχαμε γκολ που δεχθήκαμε γρήγορα. Κάτι σίγουρα είναι λάθος στην διαχείρισή μας. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και ελπίζουμε να μην συμβεί.

Την άμυνα της ΑΕΛ: 
Φυσικά και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Υπάρχουν και τακτικά λάθη.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top