Η ΑΕΛ επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης, στο AEL FC Arena, που θύμιζε... παγοδρόμιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν ιδανικά καθώς προηγήθηκαν με 3-1 (6΄ Ντέλετιτς, 22΄ Ζίζιτς, 45΄+1 Φατιόν-Τσιλιανίδη 43΄) στο ημίχρονο, αλλά οι Αρκάδες στο 65΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2, με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας να κρίνεται πλέον στην Τρίπολη. Στο 18' ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ γκολ του Ντέλετιτς για την ΑΕΛ, οι παίκτες του Αστέρας Τρίπολης διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν καταλογίστηκε πέναλτι για την ΑΕΛ, σε μαρκάρισμα του Αθανασιάδη επί του Ντέλετιτς στο 45ο λεπτό.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάβκα (80' Πίτι), Νούσιος (61' Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75' Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82' Ρόλε), Φερνάντεζ (67' Δουβίκας), Μανιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top