Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κενάν Μπαργκάν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Αναλυτικά o Κενάν Μπαργκάν:
Καταφέρατε και παίξατε με ένταση. Βάλατε τα πόδια σας στη φωτιά αν και δεν ήρθε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα σου. Αν και η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί και θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη. Είναι έτσι;
«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, παρόλα αυτά για εμάς δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα γιατί έχουμε δείξει εντός έδρας ότι δεν περνάει εύκολα ομάδα. Παρόλα αυτά ξέραμε εμείς ότι το γήπεδο είναι πολύ κακό, θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στη δύναμη, δεν μπορούσε να παιχτεί και ποδόσφαιρο. Νομίζω ;ότι ήμασταν καλύτεροι στις μονομαχίες, παρόλα αυτά δεν ήρθε το γκολ.»

Είχατε από δύο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο νομίζω η ευκαιρία του Μιλοσάβλιεβιτς αν δεν την δει μόνο ο ίδιος στον ύπνο του, θα την δείτε όλοι μαζί σαν ομάδα είναι έτσι;
«Νομίζω οι δικές μας ευκαιρίες ήταν κλασικότερες. Πιο καλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά όπως είπα και πριν, δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Συνεχίζουμε τώρα έχουμε μία βδομάδα με πολύ δύσκολα παιχνίδια να πάρουμε κάτι θετικό εκεί.»

Έχεις αφουγκραστεί και την ψυχολογία του Άρη είσαι και στην ΑΕΛ, δύο μεγάλες ομάδες με πίεση. Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες ή η  πίεση που υπάρχει στις δύο ομάδες της αφήνει απογοητευμένες;
«Σίγουρα ο Άρης έχει περισσότερη πίεση από την ΑΕΛ, γιατί έρχεται από δύσκολα και αρνητικά αποτελέσματα, που δεν θα έπρεπε να είναι σ΄ αυτή τη βαθμολογική θέση. Με το μπάτζετ που έχει, με τους ποδοσφαιριστές που έχει, με τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος, εννοείτε ότι έχει μεγαλύτερη πίεση ο Άρης. Παρόλα αυτά και εμείς έχουμε πίεση, θέλουμε να ανέβουμε όσο δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία, δυστυχώς σκοντάψαμε δε μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια.»

Σε μια φάση, την ώρα του αγώνα, λες στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Κούγια, φτιάξε μας το γήπεδο να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο:
«Δεν μπορεί να μου πει να κάνω κάτι σωστά μέσα στο γήπεδο, αφού δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Οπότε του απάντησα φτιάξε μας το γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο αν θέλεις. Με τον κ. Κούγια έχουμε αυτές τις ατάκες κι αυτή την ένταση, μέσα στο παιχνίδι, του οποίου του αρέσουν και αυτού αρέσουν και σε μένα οπότε τα βρίσκουμε εμείς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top