Εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΛ που τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ακόμα τρεις ομάδες της Football League τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για χρέη σε ποδοσφαιριστές. Προθεσμία για όλους ως την εξόφλησή τους, εντός τριών εργάσιμων ημερών. Αναλυτικά, οι αποφάσεις:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 151/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Χιγκόζι ΟΥΝΤΟΤΖΙ (Chigozie UDOZI) του Τζέφρυ (Geoffrey), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 153/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ του Μιχαήλ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ  Π.Α.Ε, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 154/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Θωμά ΓΡΑΙΚΟΥ του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 579/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

-Αναφορικά με την αίτηση του Αθανασίου Κάνουλα του Ιωάννη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της καθ’ ής η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Στην προκειμένη περίπτωση, ο αιτών, με την πιο πάνω δήλωση της πληρεξουσίας δικηγόρου του, Άννας Νικολούση, κατά τη συζήτηση στο ακροατήριο της από 4-1-2019 με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 724/4-1-2019 αιτήσεώς του δήλωσε, ότι παραιτείται από την από 4-1-2019 αίτηση με την οποία ζητούσε, για όσους λόγους ανέφερε σε αυτή, την ενεργοποίηση ποινής  σε βάρος της καθ’ ης, Δικάζει την από 4-1-2019 αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 724/4-1-2019. ΚΑΤΑΡΓΕΙ τη δίκη που ανοίχθηκε με την ως άνω αίτηση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top