Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Γιώργος Παράσχος:
«Πιστεύω ότι έγινε ένα παιχνίδι που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, καθαρά αγγλικό. Ήταν τυχεροί όσοι είδαν το παιχνίδι. Σίγουρα όμως δεν ήταν καλό για μας κι επειδή έχουμε και μια σχετική ηλικία, ακατάλληλο για καρδιακούς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχε τρομερές  διακυμάνσεις στο σκορ. Πολλοί ίσως να πίστεψαν ότι δεν μπορούμε να προκριθούμε στο 3-3, τα παιδιά όμως έδειξαν πολλά ψυχικά αποθέματα και πήραμε τεράστια πρόκριση. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και ακόμα μεγαλύτερο, κάτι που θα ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια, γιατί δεν είναι δυνατόν ένα παιχνίδι 2-0 που θα μπορούσε να είναι και 3, να μας το γυρίζει ο αντίπαλος και να τραβάμε όσα τραβήξαμε για να προκριθούμε.»

Είναι το 4ο παιχνίδι που ο Αστέρας δέχεται τρία τέρματα, σας απασχολεί αυτό;
«Ασφαλώς και μας απασχολεί. Αν δείτε όμως τα πρώτα τέσσερα ματς δεν δεχτήκαμε μόλις 1 και πήραμε 4 νίκες. Δεν είναι κάτι που γίνεται συνέχεια αλλά είμαστε και άτυχοι. Δεχόμαστε γκολ από κόντρες. Με την ΑΕΚ δεχτήκαμε 2 από στημένες φάσεις και σήμερα το γυρίσαμε σε man to man. Και σαν ομάδα όμως ανεβαίνουμε ψηλά και πιέζουμε τον αντίπαλο, παίρνουμε αυτό το ρίσκο. Σίγουρα, θέλει προσοχή και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, ειδικά από τα στόπερ όταν η μπάλα είναι στα πλάγια. Θα τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση.»

Ως παίκτης πήρατε Κύπελλο με μια επαρχιακή ομάδα. Αυτό θα αποτελέσει ένα είδος οδηγίας στους παίκτες σας;
«Εγώ τότε ήμουν κεντρικός αμυντικός και για αρχή πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στα στόπερ της ομάδας μας. Αν μπορέσει η ομάδα με τις δικές μου οδηγίες να φτάσει σ' έναν τελικό θα ήταν σπουδαίο. Η Καστοριά ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κέρδισε τελικό και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Μακάρι να μπορέσω τριάντα χρόνια μετά να φτάσω σ' έναν τελικό με μια άλλη επαρχιακή ομάδα ως προπονητής. Θα ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα».

Υπάρχει κάτι στα μεταγραφικά;
«Προσπαθούμε να κάνουμε μια μεταγραφή. Πιστεύω μέσα στο επόμενο διήμερο, μπορεί να έχουμε εξελίξεις. Είναι παίκτης Έλληνας και μεσοεπιθετικός».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top