Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, τόσο για την επικείμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, όσο και για το Μίλος Ντέλετιτς, μιλώντας στον ARENA FM 89.4. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Μακάρι να μη γίνει. Θα αποτελέσει την πιο αποτυχημένη από τη σύσταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο για τη Superleague αλλά και για όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας. Θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση πολλών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ. Εάν υποβιβαστούν αυτές που δεν έχουν κόσμο και αξιοπιστία ποδοσφαιρική καλώς να διαλυθούν. Υπάρχουν όμως ομάδες που έχουν δυνατότητες και είναι αξιόπιστες» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει: «Υπάρχει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που είναι τύπης ερασιτεχνική κατηγορίας. Οι ομάδες αυτές είναι υπό την άνοδο. Θα πάρουν το πρωτάθλημα και θα μείνουν στην ίδια κατηγορία. Μια χρονιά είχαν μεγάλους προϋπολογισμούς και θα μείνουν στην ίδια κατηγορία χωρίς να πάρουν τίποτα».

Για την πρόταση της ΑΕΚ σχολίασε: 
«Δεν έχει ξεκαθαρίσει στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ τι θα γίνει από το Φεβρουάριο και μετά. Είναι κωμική η πρόταση της ΑΕΚ. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Εκτιμώ την προσπάθεια Λυσσάνδρου αλλά είναι κωμική η πρόταση αυτή».

Για τη μεταγραφή του Ντέλετιτς στην ΑΕΚ: 
«Ας τον πάρουν πρώτα (σ.σ Ντέλετιτς) και μετά βλέπουμε»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top