Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός μετά από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ στο 24' με κοντινό σουτ του Μάζουρεκ και στο 42' ο Μπαϊράμοβιτς πέτυχε το 2-0, ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Σουηδός έφυγε από αντικανονική θέση ύστερα από την κεφαλιά του Μανά, ενώ στο 62' ο Φατιόν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την ΑΕΛ και στο 68' ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 2-2. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στα εναπομείναντα λεπτά, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι μονομαχίες ήταν πολύ δυνατές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Λουσέρο (64' Τσιγγάρας), Αμαράλ, Γκούγκα, Άργκους (79' Μαλής), Μπαΐροβιτς (63' Μοράρ).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Λεοζίνιο (63' Σικάβκα), Ακόστα (46' Ακόστα), Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (89' Μόρας), Φατιόν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top