Για τη 16η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά παρότι ήταν αποδεκατισμένη από τις πολλές ελλείψεις και δεν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική ξάφνιασε τους Πορτογάλους της PCL, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 0-2. Η διαμόρφωση του σκορ επήλθε λόγω του στενού μαρκαρίσματος των «βυσσινί», με αποτέλεσμα οι παίκτες της PCL να μην βρίσκουν χώρους και απλά να κυκλοφορούν τη μπάλα ανούσια. Η απογοήτευση ήταν εμφανής τόσο στους παίκτες όσο και στον πάγκο της PCL με λεκτικές διαμάχες και χειρονομίες. Η ΑΕΛ κράτησε το προβάδισμα, αλλά οι Πορτογάλοι μείωσαν σε 1-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε με την ίδια αμυντική τακτική, αλλά επτά λεπτά πριν το τέλος οι αντίπαλοι ισοφάρισαν και πέντε λεπτά αργότερα έκαναν την ανατροπή σε 3-2.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Γιούζ και Πήτερς.

«Είμαι πολύ περήφανος από όλα τα παιδιά μας απόψε. Δικαιούμασταν έστω ένα βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Έριξαν όλα τα χαρτιά τους εναντίον μας και το περιορισμένο δυναμολόγιό μας ανταπεξήλθε στη δοκιμή. Όταν παίζουμε το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ είμαστε ασταμάτητοι», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για τη λήξη. Την προσεχή Παρασκευή η ΑΕΛ θ’ αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα της Αλβανίας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top