Άδικη ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ μέσα στο Περιστέρι σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ που προσπάθησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό χωρίς σκοπιμότητες επικράτησε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τον αγώνα από νωρίς στις συνολικά πέντε κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε, με τον αντίπαλο να έχει μόλις μία καλή στιγμή σε μία εκτέλεση φάουλ της Σαλκούνιτς όπου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι με την Βλασιάδου πάντως να ελέγχει την φάση και μάλιστα στην επαναφορά να αποκρούει εντυπωσιακά την προβολή που έγινε από αντίπαλη επιθετικό.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν πρόκειται να γίνει ανάλυση διότι η «κλοπή» που έγινε χθες στο Περιστέρι επισκιάζει τα πάντα.

Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό σε έναν τόσο δύσκολο και σημαντικό αγώνα, ενός διαιτητή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το βάρος του. Η κατά τα άλλα συμπαθής κύρια Πίγγιου από την Θεσπρωτία απέδειξε με τις αποφάσεις της και την συνολική της παρουσία ότι είναι ανίκανη να διευθύνει αγώνες τέτοιου επιπέδου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ορίζονται διαιτητές που δεν έχουν την προσωπικότητα και δεν μπορούν πολύ απλά να διαχειριστούν την τακτική που επικρατεί στο Γυναικείο ποδόσφαιρο, αυτήν της γκρίνιας, ενώ παράλληλα ορισμένοι αγνοούν βασικούς κανόνες διαιτησίας.

Ο καταλογισμός του ανύπαρκτου πέναλτι στο 80' που έκρινε και το αποτέλεσμα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα της συνολικά κακής διαιτησίας. Το πέναλτι στο παραπάτημα στο Περιστέρι έρχεται να συμπληρώσει το γκολ οφσάιντ στην Γλυφάδα με δύο επιθετικούς μέσα στο τέρμα.

Ξεκαθαρίζεται πως οι έντονες διαμαρτυρίες έχουν σκοπό μονάχα την αντιμετώπιση του Γυναικείου πρωταθλήματος και δη της Α' Εθνικής ως ισότιμο πρωτάθλημα με το αντίστοιχο των ανδρών και τον ορισμό σε σημαντικούς αγώνες αξιολογημένων διαιτητών που να έχουν προσωπικότητα και να βάζουν μία τάξη σε αγωνιστικό χώρο και πάγκους και να μην επιτρέπουν αρχικά στον εαυτό τους να εκτεθούν και έπειτα στην διακωμώδηση του αθλήματος από τους συμμετέχοντες.

Η αποστολή της ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Ατρόμητου για την φιλοξενία και εύχεται ο άτυχος τραυματισμός της αρχηγού της, Μαίρης Τράγου, να μην είναι σοβαρός.

Τέλος συμβουλεύουμε τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να είναι πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους, ιδίως όταν αυτές προσβάλουν ανθρώπους και προσωπικότητες με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Τους καλούμε μάλιστα να ανακαλέσουν άμεσα εάν θέλουν να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Η πικρία για μία άτυχη στιγμή δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε ανεξέλεγκτο θυμό, ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσουμε.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Προοδευτική Περάματος σε έναν αγώνα που πλέον χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου μετά τον αγώνα η ομάδα θα κόψει την πίτα της στην Ταβέρνα «ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ» στις 19:30. Στην εκδήλωση θα γίνουν βραβεύσεις και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Μαρία Σπυροπούλου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top