Εντός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, από την ομάδα της Προοδευτικής Περάματος, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με την Γιαμαλή στο 8ο λεπτό, στο 16ο λεπτό η Νικοπούλου ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα της ΑΕΛ προηγήθηκε εκ νέου με την Γιαμαλή στο 26ο λεπτό, με τη Ντόκου στο 32ο λεπτό να ισοφαρίζει και τη Σκούρου στο 75ο λεπτό να κάνει το τελικό 2-3. Αυτό ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που την βάζει σε μπελάδες εν όψη της δύσκολης συνέχειας. Πλέον κάθε αγώνας θεωρείται τελικός και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Κατερίνη και η μόνη φάση που ελέγχεται είναι το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΛ στο 90' σε ανατροπή της Νεοφύτου. Την επόμενη Κυριακή υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, με την ΑΕΛ να εκπροσωπείτε στην Εθνική Κύπρου από τις Νεοφύτου και Βασιλείου. Επόμενη αγωνιστική στις 10 Μαρτίου στις Σέρρες εκεί όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος για την ΑΕΛ εάν θέλει να ελπίζει στην παραμονή.

ΑΕΛ: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Καπιτζίκα (52’ Σπυροπούλου), Σωτηριάδη, Παυλοπούλου (82’ Σκοτεινιώτη Γ.), Κόντου, Αρκουλή, Ζντράφκοβιτς, Βασιλείου (70’ Σκωτεινιώτη Κ.), Σρετένοβιτς, Γιαμαλή.

Προοδευτική Περάματος: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Ντόκου (82’ Υφαντή), Μιχαηλίδου (57’ Κούκα), Σκούρου, Ράπτη, Μπάσκα (60’ Μήτα), Σιούλα (46’ Πελεκούδα).

Tα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ-Προοδευτική Περάματος 2-3
Γλυφάδα-Άρης 0-2
Τρίκαλα-Αγία Παρασκευή 2-0
ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας 9-0
Πανσερραϊκή – Ατρόμητος Αθηνών ANAΒΟΛΗ
Ρεπό: Εργοτέλης

Βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 39
2. Άρης 33
3. Τρίκαλα 31
4. Γλυφάδα 19
5. Ατρόμητος 18
6. ΑΕΛ 16
7. Αγία Παρασκευή 15
8. Ελπίδες Καρδίτσας 13
9. Προοδευτική Περάματος 11
10. Εργοτέλης 6
11. Πανσερραϊκή 3
* ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Άρης, ΑΕΛ, Ατρόμητος και Προοδευτική Περάματος έχουν ένα ματς λιγότερο
** Η Πανσερραϊκή έχει δύο ματς λιγότερα

Η επόμενη 16η αγωνιστική (10/03)
Πανσερραϊκή - ΑΕΛ
Προοδευτική Περάματος - Γλυφάδα
Ατρόμητος - Τρίκαλα
Άρης - Εργοτέλης
Αγία Παρασκευή - Ελπίδες Καρδίτσας
Ρεπό: ΠΑΟΚ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top