Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Γιώργος Μανούσος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Superleague, με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μανούσος
«Το ήθελα πολύ το γκολ. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, τραυματίστηκα στις 15 Σεπτεμβρίου, επέστρεψα και τραυματίστηκα ξανά και επανήλθα πριν από 10 μέρες. Στο ποδόσφαιρο πάντα λέμε ότι αν δεν έχεις την υγειά σου δεν μπορείς να πετύχεις κάτι».

Μετά το γκολ έτρεξε και αγκάλιασε τον φροντιστή της ομάδας Σαράντο Χατζηγιαννάκη: 
«Μου είχε πει ότι θα σκοράρω και να του αφιερώσω το γκολ. Αυτό έκανα».

Για τον προπονητή του Νταμίρ Κάναντι: 
«Ξέρει πόσο έχω δουλέψει όσο αυτό το διάστημα που έμεινα έξω. Νομίζω ότι κι εγώ τον δικαίωσα και όλη την ομάδα μου. Τον ευχαριστώ, σίγουρα με πιστεύει. Όσες φορές χρειάστηκα τον προηγούμενο καιρό, νομίζω ότι ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς και με δικό μου γκολ. Το ήθελα πάρα πολύ».

Όσο για την εικόνα του αγώνα με την ΑΕΛ: 
«Είχαμε περισσότερη θέληση, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πιστεύαμε ότι μέχρι το τέλος θα μας δοθεί η ευκαιρία για να βάλουμε γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα».

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στη συνέχεια την ΑΕΚ για το Κύπελλο και τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου και πάμε για να νικήσουμε. Μετά έχουμε τον Λεβαδειακό και θα πάμε για τη νίκη για να είμαστε πιο ελεύθεροι για τη δύσκολη συνέχεια».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top