Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απολογήθηκε την Πέμπτη (07/02) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Γιώργο Λαϊνη αλλά και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε. Αρνήθηκε μάλιστα, κατηγορηματικά ότι είπε αυτή την φράση ή έκανε σχετική δήλωση.
«Όχι μόνο την αρνούμαι αλλά δηλώνω ότι θα υποβάλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Γιώργο Λαϊνη γιατί από κανένα στοιχείο, αποδεικτικό μέσο, είτε του ηλεκτρονικού, είτε του γραπτού είτε οποιοδήποτε άλλο μέσο, προέκυψε ποτέ ότι έκανα σε οποιοδήποτε ΜΜΕ οποιαδήποτε δήλωση. Το δημοσίευμα το έχει αποστείλει ο Αλέξης Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ στον κύριο Λαϊνη και επιφυλάσσομαι και για τον κύριο Αλέξη Δέδε, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, υπάλληλος δηλαδή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Μελισσανίδης είναι κατηγορούμενος από μένα μαζί με δυο μπράβους που τον συνοδεύουν. Η εφημερίδα που έκανε το δημοσίευμα ανήκει στον εκδότη Φιλιππάκη που απ’ ότι γνωρίζω προσωπικά χρηματοδοτείται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη» τόνισε.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «κατασκευασμένο και ανυπόγραφο δημοσίευμα και διαψεύδεται από το γεγονός ότι καμία άλλη εφημερίδα η Μέσο δεν δημοσίευσαν αυτή την δήλωση. Ακόμη, όμως και αυτό το δημοσίευμα δεν λέει πουθενά ότι έκανα τέτοια δήλωση σε δημοσιογράφο όπως λέει το κατηγορητήριο. Επικαλούμαι για να διαψεύσω και το γεγονός ότι μέσα στο συμβούλιο έχει γίνει οποιαδήποτε τέτοια αναφορά μου. Δεν έχει γραφτεί τίποτα στα πρακτικά, σας τα προσκομίζω και αποδεικνύεται ότι ούτε στο συμβούλιο ειπώθηκε τέτοιο πράγμα».

Ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε στον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε. «Δεν ειπώθηκε ποτέ και δεν έκανα ποτέ δήλωση σε δημοσιογράφο. Αν ήθελα να κάνω δήλωση θα την έκανα στα ΜΜΕ. Εμένα μετά τα χθεσινά δεν θα με ξαναδείτε εδώ. Έχω θέμα με τον Λαϊνη. Με δυσφημεί όλη αυτή η ιστορία αλλά πριν φύγω από το ποδόσφαιρο αυτή τη συμπεριφορά του Δέδε και του Λαϊνη δεν θα την αφήσω σε καμία περίπτωση ατιμώρητη. Ο κύριος Δέδες εισπράττει 15.000 ευρώ το μήνα και θα έπρεπε να ξέρει ως εκτελεστικός γραμματέας, ποια είναι η νομική προϋπόθεση για να στείλει αποδελτοποίηση. Η νομική προϋπόθεση είναι να υπάρχει μία δήλωση μου σε ένα μέσο. Όταν το ίδιο το Μέσο γράφει ανώνυμα ότι «φέρομαι να είπα», εσύ κύριε εκτελεστικέ γραμματέα δεν ξέρεις ότι πρέπει να κάνω δήλωση και παίρνεις αυτό και το στέλνεις στο Λαϊνη που ξέρεις ότι έχω πρόβλημα μαζί του και μου ασκεί αυτή τη δίωξη;».

Και ολοκλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας... «Από τη στιγμή που λέει ότι φέρεται να ειπώθηκε στο Δ.Σ. άρα όχι σε δημοσιογράφο ή Μέσο, αυτόματα είναι ανυπόστατη η δίωξη, δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Έχουμε τα πρακτικά που φαίνεται ότι δεν έχει γίνει τέτοιος διάλογος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top