Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φατιόν Αντόνι, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, μιλώντας στο κρατικό κανάλι. Αναλυτικά ο Φατιόν Αντόνι:
Τι άλλαξε στο ημίχρονο και πήρατε αυτό το σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα:
«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου. Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα και μόνο με 2-0 σκορ. Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε μια φάση που βγήκαμε στην κόντρα από ένα κόρνερ. Μπήκαμε στο ημίχρονο μιλήσαμε είπαμε ότι είναι 2-0 το σκορ, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παραπάνω, θα πάμε να πιέσουμε να κερδίσουμε, στη χειρότερη να πάρουμε το "Χ", γιατί όπως είδατε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας. Μιλήσαμε όλοι μαζί, υπήρξαν και κάποιες φωνές, αυτό μας έκανε καλό. Τέλος καλό όλα καλά.»

Είχατε και σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι. Πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός αυτός ενόψει της συνέχειας. Στόχος να μαζέψετε περισσότερους βαθμούς να έρθει η παραμονή νωρίτερα:
«Ναι σίγουρα να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Όπως βλέπετε και οι από κάτω ομάδες κερδίζουν συνέχεια. Με μία νίκη είσαι στην πεντάδα στην εξάδα και με μία ήττα βρίσκεσαι στους τέσσερις του υποβιβασμού. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μακάρι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top