Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:
Που οφείλεται η σημερινή ισοπαλία:
«Θεωρώ ότι οφείλεται στην αστοχία μας στις τελικές φάσεις. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, κλασική ευκαιρία το δοκάρι του Νούνιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Και την ατυχία μας, που στη μία φάση της Ξάνθης κατάφερε να σκοράρει. Παρόλα αυτά, αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Κάθε αγώνα που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην το χάσεις. Επομένως κρατάμε το βαθμό. Έχουμε μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων και πολύ σημαντικών αγώνων, με ομάδες που είμαστε πολύ κοντά στην βαθμολογία. Επομένως πρέπει να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και από τον επόμενο αγώνα να κάνουμε μια καλή προσπάθεια και να πάρουμε τελικά τη νίκη».

Πόσο πιεστική γίνεται η κατάσταση μετά την ισοπαλία: 
«Γνωρίζουμε ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό νομίζω. Σίγουρα κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Παρόλα αυτά κάθε αγώνα που παίζεις στην έδρα σου ευελπιστείς να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Μπορεί σήμερα να μην τα καταφέραμε και να τα καταφέρουμε σε μία άλλη έδρα. Η πίεση υπάρχει, η πίεση πιστεύω μας δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Να δουλεύουμε στα κόκκινα που λένε και να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γι’ αυτό είμαστε επαγγελματίες για να μπορέσουμε να διαχειριζόμαστε τα πάντα. Συγχαρητήρια να δώσω στους συμπαίκτες μου, έδωσαν τα πάντα τα παιδιά, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να λέμε και να το ξαναλέμε. Παίξαμε πιστεύω όσο γινόταν ένα καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σίγουρα θέλαμε τη νίκη αλλά πιστεύω θα το πάρουμε κάπου αλλού».

Με τη Λαμία τώρα πως το βλέπετε το παιχνίδι: 
«Αυτό που πιστεύω πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε το στόμα. Όχι πολλά λόγια. Πολυ δουλειά στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι πάμε σε μια έδρα που είναι η  δύναμη της ομάδας της Λαμίας. Και η ομάδα της Λαμίας θα έχει την ίδια πίεση με εμάς. Επομένως πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο καθένας τον ρόλο που θα πάρει από τον προπονητή του και να δείξουμε εκεί ένα καλό πρόσωπο
και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top