Δείτε αναλυτικά τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στην έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε, τι είπε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, αλλά σε περίπτωση που δε βρεθεί αγοραστής, ανέφερε ότι θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, ακόμα και αν υποβιβαστεί! Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Εκείνο που θέλω να καλέσω όλους σας με δεδομένο τη δική μου απόφαση να μην έχω μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να στηρίξετε την ομάδα, να ενεργοποιηθούν οι πάντες, να βρεθεί ένας αξιόπιστος αγοραστής γιατί δεν έχω διάθεση να χαρίσω τις μετοχές μου. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει την καλύτερη διοίκηση που είχα την τύχη να έχω ως ιδιοκτήτης ομάδας, από τον Ηρακλή ακόμα. Ανθρώπους έντιμους, ανθρώπους αξιόλογους, ανθρώπους με κοινωνικό κύρος ένας ένας και με αγάπη για την ομάδα. Γύρω από εμάς υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να υποβαθμίσουν προσωπικότητες. Άνθρωποι που όταν γίνεται κάτι στα αποδυτήρια τα δικά μας το αναδεικνύουν σε πρώτο θέμα. Δεν έχουν αναφέρει ούτε μια λέξη γι αυτό που γίνεται στον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Απόλλωνας Λάρισας είναι η αιχμή του δόρατος, για την πιο επικίνδυνη συμμορία στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Στη Λάρισα επιτελείται το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έγκλημα μετά τις οργανωμένες συμμορίες του παρελθόντος. Και η προσωπική μου κρίση είναι επειδή γνωρίζω τι γίνεται που συναντιόνται τι κάνουν, ότι παίζει μεγάλο ρόλο και αυτή η συμμορία που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμένω με λαχτάρα την στιγμή που θα βρεθεί αγοραστής. Την επομένη μέρα όμως ότι γνωρίζω προσωπικά, γιατί θα μας τρελάνουν στα πρόστιμα. Δεν θα μείνει όρθιο ούτε χλωρό κλαρί. Είτε αυτό είναι Λάρισα, είτε ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Περιμένω να βρεθεί ένας τίμιος αγοραστής.»

Εάν δεν βρεθεί κάποιος τίμιος αγοραστής όπως εσείς γνωρίζετε. Ποιες θα είναι οι προθέσεις από εδώ και πέρα για την ΑΕΛ:
«Κοιτάξτε εγώ είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος. Νομίζω έχετε καταλάβει τόσα χρόνια, ότι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τη ζωή του, έχω χτίσει μόνο στη ζωή μου. Και την προσωπική μου περιοδεία λιθαράκι, λιθαράκι. Αναγκάστηκα να βγάλω το Ε9 για να αποκαλέσω το Πηλαδάκη με τα εκατομμύρια που μας πίνει το αίμα. Έχω φτιάξει ομάδες, έχω φτιάξει προπονητικά κέντρα, έχω αγοράσει πούλμαν. Προσπαθώ να φτιάχνω την αισθητική των ομάδων. Χτίζω συνέχεια. Βρήκα μια ΑΕΛ ανυπόληπτη, χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή. Χωρίς αδειοδότηση επί χρόνια. Να μη δια νοηθείτε ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής θα εγκαταλείψω εγώ την ΑΕΛ ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία. Να εγκαταλείψω την ΑΕΛ που την έχω κάνει με τέτοιο τρόπο που του χρόνου, είτε παίζει στη League 1 είτε στη League 2 θα έχει εγγυημένα έσοδα 3.000.000 ευρώ. Από που και ως που...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top