Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή εξώδικη πρόσκληση - δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55. ΠΡΟΣ
1) Γεώργιο Χελάκη, δημοσιογράφο της εφημερίδος «Sportday», κάτοικο Παιανίας, 40,2 χλμ Αττικής Οδού, ΣΕΑ 1 Μεσογείων.
2) Αναστάσιο Μπούρα, εκδότη της εφημερίδας «Sportday» κάτοικο Παιανίας, 40,2 χλμ Αττικής Οδού, ΣΕΑ 1 Μεσογείων.
3) Νικόλαο Σαρίδη, αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Sportday» κάτοικο Παιανίας, 40,2 χλμ Αττικής Οδού, ΣΕΑ 1 Μεσογείων.

Όπως είναι γνωστό, είμαι δικηγόρος Αθηνών 45 χρόνια και με τη νομική μου επάρκεια και τη συγκρότηση της προσωπικότητός μου θεωρούμαι ένας εκ των καλυτέρων ποινικολόγων της Ελλάδος.

Όπως είναι γνωστό, λατρεύω παθολογικά και το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Όπως είναι γνωστό, υπήρξα πρώτα ποδοσφαιριστής, υπήρξα αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ και έχω υπάρξει ιδιοκτήτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και τώρα είμαι της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εσύ, ο πρώτος εξ υμών, είτε μέσω του ραδιοφώνου είτε της εφημερίδας που εργάζεσαι, και ειδικά από τότε που αρνήθηκα να αγοράσω το σάιτ που είχε ο τότε ιδιοκτήτης του Αχαρναϊκού, με τον οποίο με έφερες σε επαφή, και εσύ διηύθυνες μαζί με τον Κατσαρό, είτε αμέσως είτε εμμέσως, με δυσφημείς, αντί να με εκθειάζεις, γιατί βάζω τίμια χρήματα στο ποδόσφαιρο, είμαι τίμιος ιδιοκτήτης, καμία ομάδα μου δεν ενεπλάκη σε κανένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, καμία ομάδα μου δεν κατηγορήθηκε για κανένα βρώμικο αποτέλεσμα και, το κυριότερο απ’ όλα, γιατί με κίνδυνο της ζωής μου αποκάλυψα τη δράση παρανόμων στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Σήμερα, για άλλη μία φορά, την πρωτοβουλία μου να διεγείρω συναισθηματικά, ειδικά τους ξένους παίκτες, πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, της ομάδας μου, με δόλο την παρουσίασες στην προσωπική σου στήλη στην εφημερίδα «Sportday» ως δήθεν κατάργηση του προπονητή και ως δήθεν άνθρωπο που παραίτησε τον προπονητή, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο κ. Φέστα, μετά τον αγώνα με τη Λαμία, στα αποδυτήρια της Λαμίας, παρουσία του βοηθού του Ανδρέα Λαυδαριά, παραιτήθηκε και επέμεινε στην παραίτησή του μέχρι τις δωδεκάμισι της επομένης μέρας, οπότε τον πείσαμε να την ανακαλέσει εγώ προσωπικά (βρισκόμουν για κακούργημα στη Λάρισα), ο βοηθός του, Ανδρέας Λαυδαριάς, και ο Πρόεδρος της ομάδας και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μάρκου.
Επειδή, μέχρι σήμερα, σου έχω χαρίσει πολλές μηνύσεις και αγωγές, γιατί δέχτηκα τη συγγνώμη σου.

Επειδή χρόνια γνωρίζω τη σχέση σου με τον Γιώργο Τσακογιάννη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον τότε γενικό αρχηγό της βρώμικης Ηλιούπολης, με τον οποίο είστε συνέταιροι στην εταιρία εμπορίας αθλητικών ρούχων «TEMPO» (μου είχατε πουλήσει κι εμένα στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αθλητικά ρούχα),

ΣΕ ΚΑΛΩ στο αυριανό σου φύλλο να δημοσιοποιήσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την παρούσα πρόσκληση – δήλωσή μου,

ΑΛΛΩΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩ

ότι θα σε μηνύσω στα Ποινικά Δικαστήρια και θα σε ενάγω να μου καταβάλεις αποζημίωση.

Υ.Γ. Έχω βαρεθεί τις ψευτομαγκιές σας για να ικανοποιείτε τους φίλους σας και μετά να ζητάτε συγγνώμη στα Δικαστήρια.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται, όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 26/2/2019
Ο εξωδίκως καλών
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top