Η ΑΕΛ επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0, στο «AEL FC Arena», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, μια νίκη που ίσως αποδειχθεί καθοριστική, για την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία. Οι «βυσσινί» που ήταν για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (τελευταία νίκη ήταν επί του Απόλλωνα Σμύρνης στις 12 Ιανουαρίου 2019), πληρώνοντας την επιθετική τους ανομβρία, αυτή τη φορά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 70ο λεπτό, όπου ο Μίλος Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» και σκόραρε, ενώ ο Γιακιμόβσκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Σικάφκα στο 83ο λεπτό, για να γίνει το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παντελιάδη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 78ο λεπτό.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο (73' Γιακιμόβσκι), Νούνιτς (63' Σικάφκα), Ντέλετιτς (85' Μπαργκάν)

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Καραχάλιος (80' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (80' Ανγκουά), Κονέ (46' Μητρόπουλος), Ρεχιασβίλι, Νανγκίς, Μαρκόβσκι.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top