Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φατιόν Αντόνι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Φατιόν Αντόνι:
Είχες πολύ ενεργό συμμετοχή στο παιχνίδι. Πήγες αρχικά να γίνεις αρνητικός πρωταγωνιστής με τη φάση που ξεκινάει το γκολ του Αστέρα, ισοφαρίζεις με το πέναλτι και τελικά γυρίζεται το παιχνίδι παίρνοντας ένα χρυσό τρίποντο. Πως αισθάνεσαι μετά από αυτή τη μεγάλη μάχη:
«Σίγουρα αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όπως είπες πήγα να γίνω μοιραίος πρωταγωνιστής. Ήταν λάθος συνεννόηση, φταίω αποκλειστικά εγώ σε αυτό, θα μπορούσα να είχα λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά. Καταφέραμε όμως δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε ένα παιχνίδι, μ' ένα τόσο δύσκολο αντίπαλο, γιατί η Τρίπολη, κακώς τα ψέματα, είναι μία ποιοτική ομάδα».

Μετά από αυτό το τρίποντο πατάτε καλύτερα:
«Ναι σίγουρα μετά το τρίποντο νοιώθουμε ότι πατάμε καλύτερα. Πήραμε μια μικρή απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους αντιπάλους μας και πιστεύω αν συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο χαρακτήρα στα υπόλοιπα παιχνίδια θα σωθούμε».

Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά που η ΑΕΛ μένει αήττητη και μάλιστα παίρνει βαθμούς σε άμεσα ανταγωνιστή. Έχει το μομέντουμ είναι σε καλό φεγγάρι:
«Ναι είμαστε σε καλό φεγγάρι, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος, κακώς τα ψέματα, γιατί είμαστε όλοι τόσο κοντά, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Δύο αμυντικογενείς παίκτες σημειώνουν τα γκολ της ομάδας. Πως αισθάνεστε γι΄αυτό. Ένα εσύ, ένα ο Βαγγέλης Μόρας:
«Εντάξει δε στέκομαι στο ποιος έβαλε τα γκολ, κοιτάω μόνο τη νίκη και τους βαθμούς. Αυτό τίποτα άλλο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top