Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, μιλώντας στον Arena FM 89,4. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για την νίκη της ΑΕΛ επί του Αστέρα Τρίπολης: 
«Έγινε ματσάρα. Το καλύτερο ματς του πρωταθλήματος ήταν χθες, για 95 λεπτά παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο. Είχαμε καθολική υπεροχή μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά δεχθήκαμε ένα κωμικό τέρμα. Ευτυχώς, γυρίσαμε στη συνέχεια το ματς με τον Βαγγέλη Μόρα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα, το πρώτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον Βαγγέλη Μόρα που ξέσπασε σε κλάματα μετά το γκολ του: 
«Είναι ένα φοβερό παιδί ο Μόρας, χορτασμένο ποδοσφαιρικά. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές επίσης. Είναι ήδη 38 ετών και θα δούμε το καλοκαίρι αν συνεχίσει στην ομάδα ποδοσφαιρικά, όμως ακόμη και να μη το κάνει, τον προορίζω για κάτι περισσότερο από τεχνικό διευθυντή της ομάδας στο μέλλον, μέχρι και Πρόεδρο. Εγώ φυσικά θα έχω τον απόλυτο έλεγχο πάλι, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις ποδοσφαιρικό περιβάλλον».

Για την αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: 
«Είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση, Δευτέρα-Τρίτη θα κατατεθεί η τροπολογία. Ο κ. Βασιλειάδης τοποθετήθηκε με απόλυτο τρόπο προχθές. Εγώ ήμουν κατά αυτής, όμως δεν μπορεί να ανατραπεί το κλίμα. Μόνο αν ο κ. Βασιλειάδης μαζί με την ΕΠΟ πάρουν μια κοινή απόφαση. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, με τον αριθμό των 14 ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Οι περισσότεροι δεν θέλουν την αναδιάρθρωση, γιατί δεν θέλουν να σταματούν από τον Φεβρουάριο και να παίζουν στη συνέχεια κάτι κωμικά play-off και play-out. Ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων είναι σωστό. Από τη στιγμή που αύξησαν την τηλεθέαση της ΕΡΤ οι συγκεκριμένες επτά ομάδες που βρίσκονται εκεί, γιατί να μην βρίσκονται του χρόνου και οι υπόλοιπες στην κρατική τηλεόραση; Τα play-off ποτέ δεν απέδωσαν στην Ελλάδα, δεν τα αγκάλιασε ποτέ ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα 16 ομάδων, το θέλουμε κι εμείς που είμαστε ανεξάρτητοι, το θέλουν όλοι. Είναι τελειωμένο όμως. Η αναδιάρθρωση θα γίνει, είναι πολιτική της Κυβερνήσεως. Έχουμε υπογράψει μια προκήρυξη, που λέει πως του χρόνου το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες. Αν δεν περάσει θα έχουν θέματα οι επτά της ΕΡΤ γιατί θα σταματήσει να είναι σε ισχύ το συμβόλαιο».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: 
«Για εμένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει όσον αφορά τον πρωταθλητή. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο το αήττητο πια, ο Ολυμπιακός θα έρθει 2ος. Η μάχη γίνεται για την 3η-4η θέση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο. Η 5η θέση έχει κλειδώσει για τον Άρη, σίγουρα. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη τους ουράς πια, γιατί Λεβαδειακός είναι αδύναμος πια, έχει χάσει τις συμμαχίες του παρελθόντος και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, είναι ισχυρές. Φοβάμαι ότι θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση η Ξάνθη πάντως, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top