Δημοσιοποιήθηκε σε εφημερίδα της Αθήνας η οποία πρόσκειται ευμενώς προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι δήθεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλει να απεμπλακεί από τον Απόλλωνα και να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ. Επί του δημοσιεύματος αυτού το οποίο αναπαρήχθη και σε site της Λάρισας έχω να κάνω την εξής δήλωση:

1. Ουδέποτε ο κ. Μονεμβασιώτης επικοινώνησε μαζί μου και ουδέποτε μου έχει κάνει την οποιαδήποτε πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

2. Μακάρι ο κ. Μονεμβασιώτης να ενδιαφερόταν για τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, καταβάλλοντας βεβαίως σε εμένα τα χρήματα τα οποία έχω δημοσίως γνωρίσει ότι θέλω για την αγορά των μετοχών και του προπονητικού κέντρου, γιατί θα έκανα αμέσως αποδεκτή την πρόταση του, αφού έχει όλα αυτά τα προαπαιτούμενα τα οποία έχω δηλώσει δημοσίως ότι πρέπει να έχει ο μελλοντικός αγοραστής για να είναι άξιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατόπιν των ως άνω θεωρώ ότι οποιοδήποτε ψευδές δημοσίευμα που αφορά δήθεν ενδιαφέρον ή δήθεν μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ γίνεται εκ του πονηρού, με σκοπό να αποσυντονίσει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους οπαδούς μας στα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι όλα κρίσιμα για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας μας.

Το σοβαρό ενδιαφέρον και οι σοβαρές προτάσεις που γίνονται για εξαγορές εταιρειών δεν γίνονται μέσω κουτσομπολιού, αλλά απευθείας και με σοβαρό τρόπο.

Έχω δηλώσει ότι λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και του τρόπου που γίνεται το πρωτάθλημα και των προσώπων που πρωταγωνιστούν είτε εμφανώς είτε αφανώς, θέλω να πουλήσω τις μετοχές μου και γι’ αυτό δεν θα ξαναπατήσω σε κανένα γήπεδο που γίνονται οι αγώνες της ΑΕΛ, παραδίδοντας τα κλειδιά του συλλόγου στο συμβούλιο των Λαρισαίων συμβούλων που διοικούν την ΑΕΛ στον κ. FESTA, Λαυδαριά και στους συνεργάτες του, αλλά μην νομίζει κάποιος ότι γίναμε και ξέφραγο αμπέλι για να λέει και να γράφει ο καθένας ότι του γουστάρει.

Μέχρι να βρεθεί αξιόλογος αγοραστής, και μακάρι να ήταν ο κ. Μονεμβασιώτης, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα μου.

Η ΑΕΛ δεν είναι ομάδα σφραγίδα, δεν είναι ομάδα που έχει οικονομικά προβλήματα (πλην των προσφυγών που εμείς επιλέξαμε να έχουμε για τους παίκτες που δεν θέλαμε), έχει αδειοδότηση UEFA, έχει διεθνείς εν’ ενεργεία ποδοσφαιριστές, έχει αξιόπιστο συμβούλιο και το κυριότερο έχει χιλιάδες οπαδούς μετά το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα σε όλο τον κόσμο και είναι τιμή μου που είμαι ο εγγυητής του παρόντος και του μέλλοντος της.

Απαιτώ από όλους αυτά να τα σεβαστούν κα να μην διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top