Δείτε αναλυτικά τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αλλά και για τη φημολογία που υπάρχει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Τακτικά η ομάδα σου ήταν εξαιρετική, ξέραμε ότι ερχόσασταν για δύο αποτελέσματα. Δεν το χάσατε. Αμυντικά κάνατε ένα πάρα πολύ παιχνίδι. Τουλάχιστον πολύ διαβασμένο:
«Όταν υπάρχει πίεση είναι φυσιολογικό, όντως έρχεσαι για δύο αποτελέσματα. Ότι και να λέμε αυτήν είναι η αλήθεια. Στόχος μας ήταν ας το πούμε να "καταστρέψουμε" το παιχνίδι του αντιπάλου. Ήμασταν σίγουροι γι' αυτό που ήρθαμε να κάνουμε, είπαμε θα κρατήσουμε όσο μπορούμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το κάτι παραπάνω, αυτή την στιγμή δε μπορούμε να ζητάμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας υπάρχει πίεση είναι φυσιολογικό. Οπότε αν πρέπει να αμυνθούμε και στα επόμενα ματς θα το κάνουμε, γιατί όσους βαθμούς περισσότερους πάρεις θα είναι πιο εύκολη η σωτηρία. Οπότε αυτό σκεφτόμαστε και θα συνεχίσουμε έτσι. Δείξαμε χαρακτήρα το παλέψαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.»

Μια παρεξήγηση στο τέλος;
«Γίνονται, επειδή σταμάτησα σε μια φάση με το Γιακουμάκη, θεώρησα ότι χτύπησε, γιατί είχαμε μια κόντρα, νόμιζα ότι χτύπησε στο κεφάλι, οπότε πέταξα τη μπάλα. Περίμενα fair play, είναι φάσεις που γίνονται τελείωσε εκεί. Είναι πάνω στα νεύρα, αν παρεξηγήθηκα και είπα κάτι παραπάνω ζητάω συγγνώμη, γιατί υπάρχουν, οπότε ας το αφήσουμε να περάσει. Τελείωσε.»

Πέρα από κεντρικός αμυντικός, θα γίνεις πρόεδρος-ιδιοκτήτης, διάφορα που ακούγονται;
«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη βδομάδα έχω γίνει τα πάντα, αλλά ας το ξεκαθαρίσουμε για ακόμα μια φορά. Είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, για τους επόμενους δύο μήνες θα συνεχίζω να είμαι, θα δώσω τα πάντα και θα το ευχαριστώ, όσο πιο έντονα γίνεται. Θα το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. Ότι έχω να το δώσω θα το δώσω και βλέπουμε τι θα κάνω του χρόνου. Του χρόνου δε ξέρω, μπορεί να σταματήσω λογικά. Είναι σκέψεις θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω για το τι θα κάνω. Για πρόεδρος και τέτοια που ακούγονται, βγήκα το διέψευσα, δεν υπάρχει κάτι, δεν είναι στο μυαλό μου αυτή την στιγμή να κάνω κάτι. Έτσι και αλλιώς ο πρόεδρος θα αποφασίσει άμα πουλήσει, αν αγοράσει κάποιος άλλος είναι δικό του κομμάτι. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το αγωνιστικό και ότι μπορώ να δώσω και ότι βοήθεια μπορώ να δώσω αν μου ζητηθεί θα το κάνω.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top