Η ΑΕΛ συνεπής στις αρχές της και κυρίως στην εξυπηρέτηση της έννοιας "αλήθειας" προβαίνει στην εξής διόρθωση: Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου το σύνολο των θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα διαπίστωσαν τα διαιτητικά λάθη σε σημαντικές φάσεις, που διαμόρφωσαν και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα, αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ζαχαριάδη στον ποδοσφαιριστή μας Νούνιτς, εκδώσαμε για κάθε φάση σειρά ανακοινώσεων, όπου και ο πιο αδαής θεατής διαπίστωνε ότι οι ανακοινώσεις μας είχαν βάση.

Μία εκ των ανακοινώσεων μας αναφερόταν στο γεγονός ότι ο σχολιαστής του αγώνα διετύπωσε την αποψη ότι η φάση που ο Μιχαήλ κάνει πασιφανές πέναλτι στον Νούνιτς μετά από σέντρα του Γιακιμόφσκι (ανάλογα πέναλτι έχουν δοθεί εις βάρος μας με τον Παναθηναικό την προηγούμενη σεζόν και με τον Ολυμπιακό φέτος στον πρώτο γύρο για ενέργειες των παικτών μας Φατιόν και Μόρα) δεν είναι πέναλτι.

Χαρακτηρίσαμε με υποτιμητικό επίθετο τον σχολιαστή της Nova, αλλά σήμερα μελετώντας προσεκτικά το βίντεο του αγώνα, διαπιστώσαμε ότι ο σχολιαστής της Nova δεν πήρε καμία θέση για την επίμαχη φάση, ακολουθώντας τη οδηγία της Nova οι σχολιαστές να μην παίρνουν θέση σε δύσκολες φάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "ο κ. Ζαχαριάδης δεν είδε πέναλτι σε αυτή τη φάση".

Κατόπιν αυτής της διαπιστώσεως αναγνωρίζοντας το λάθος μας ζητάμε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Λιώρη για τον χαρακτηρισμό που του αποδώσαμε, αλλά ζητάμε να αντιληφθεί και ο ίδιος τον απόλυτο εκνευρισμό μας για τα όσα υφιστάμεθα από τα λάθη της διαιτησίας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top