Η ΠΑΕ Λεβαδειακός στη σύνοψη του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Superleague, με την ΑΕΛ, στην ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι η διαιτησία της στέρησε «για ακόμη μία φορά» τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο τίτλος που υπάρχει στο επίσημο site του Λεβαδειακού αναφέρει: «Διαιτησία και.. ατυχία έφεραν την ήττα». Δείτε παρακάτω τη σύνοψη της ΠΑΕ Λεβαδειακός για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ... Αναλυτικά η ΠΑΕ Λεβαδειακός
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Λεβαδειακός στη Λάρισα από την Α.Ε.Λ. για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Deletic στο 70* με πέναλτι και ο Shikavka στο 83*. Την κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Παντελιάδης στο 78* (δεύτερη κίτρινη)
Το παιχνίδι για τον Λεβαδειακό κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο όπου διαιτησία (για μια ακόμη φορά) και… τύχη στέρησαν στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο με αποτέλεσμα το 2-0 που διαμορφώθηκε στο β’ μέρος να θεωρείται “πλασματικό”. Ο διαιτητής Γιώργος Βρέσκας δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ανατροπή του Nangis από τον Μπέρτο στο 29* στερώντας το δικαίωμα στον Λεβαδειακό να πετύχει γκολ. Μάλιστα και στο 4΄ ο Λεβαδειακός “φώναξε” για χέρι του Μόρα όταν μετά από την εκτέλεση κόρνερ ο αμυντικός της ΑΕΛ έδιωξε τη μπάλα(!).
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έχασε και αρκετές ευκαιρίες για να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Επίσης η δεύτερη κίτρινη στον Παντελιάδη ήταν πέραν του δέοντος αυστηρή και ως εκ τούτου άδικη και η αποβολή του.
Το ριπλέι δικαιώνει τις διαμαρτυρίες του Έλληνα μπακ. Η μπάλα βρήκε στο σώμα κι όχι στο χέρι του. Λανθασμένη απόφαση.
Με όλα αυτά ήταν αδύνατον στην ομάδα να διεκδικήσει αυτό που δικαιούταν…
Ο Λεβαδειακός τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες καθώς στο 77′ ο Παντελιάδης είδε (κακώς) δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην εκπνοή ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top