Μετά από 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Super League, η βαθμολογία συνήθως έχει διψήφια νούμερα. Σε βαθμούς, γκολ, αλλά και νίκες ισοπαλίες και ήττες σε κάποιες ομάδες. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα και κάποια ολοστρόγγυλα μηδενικά, θετικά η αρνητικά. Και αυτά παραθέτουμε σήμερα. 0 νίκες εκτός ο ΟΦΗ
Όλες οι ομάδες έχουν νικήσει τουλάχιστον δύο φορές και όλες έχουν νίκη στην έδρα τους. Το μοναδικό "μηδέν" που βρίσκει κανείς είναι του ΟΦΗ εκτός έδρας. Σε 11 αγώνες ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει νίκη εκτός έδρας.

0 ισοπαλίες εκτός ο ΠΑΣ
Η Ξάνθη έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν που έφτασε διψήφιο αριθμό ισοπαλιών και έχει τώρα 10. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις ισοπαλίες η κάθε μια. Όλες επίσης έχουν τουλάχιστον μια ισοπαλία στην έδρα τους, ακόμα και ο ΠΑΟΚ που είχε αυτό το φοβερό σερί. Μόνο ο αδύνατος εκτός έδρας φέτος ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας. Σε 11 αγώνες έχει τη νίκη στη Ριζούπολη και 10 ήττες.

0 ήττες ο ΠΑΟΚ μέσα κι έξω
Όλες οι ομάδες έχουν τουλάχιστον τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική έχασε το αήττητο της έδρας του και ο Παναθηναϊκός, οποτε με το "μηδέν" ήττες έχει σχέση μόνο ο ΠΑΟΚ. Και φυσικά 0 ήττες σημαίνει και 0 ήττες εντός και εκτός. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τουλάχιστον μια ήττα στην έδρα της και τουλάχιστον δύο εκτός, πλην ΠΑΟΚ

Τα τερτίπια του πρώτου ημιχρόνου...
Φτιάχνοντας την βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου, βρίσκει κανείς το "μηδέν" στις ήττες του ΠΑΟΚ, αφού ποτέ δεν έχει βρεθεί πίσω στο ημίχρονο και στις νίκες του Απόλλωνα, που δεν έχει προηγηθεί ποτέ στο ημίχρονο.
Ο Άρης μαζί με τον ΠΑΟΚ βέβαια, είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ στην έδρα τους. Λαμία και Απόλλων δεν έχουν καταφέρει να προηγηθούν εκτός έδρας.


Το δεύτερο ημίχρονο...
Απομονώνοντας τώρα το δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα γίνονται πιο αμφίρροπα. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τρεις... "ήττες", βέβαια το σκορ του πρώτου ημιχρόνου τις αναίρεσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο το "μηδέν" μπορεί κανείς να το βρει στις ήττες του Ολυμπιακού εκτός έδρας. Αν ξεκινούσε δηλαδή το ματς από το 46' θα ήταν αήττητος εκτός. Παρομοίως χωρίς νικηφόρο δεύτερο ημίχρονο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top