Ήταν 17 Απριλίου, ένα μήνα πριν την επετειακή ίδρυση της Α.Ε.Λαρίσης, όταν ο κόσμος της Λάρισας διάβαζε για την ίδρυση μιας άλλης ομάδας που έφερε το ίδιο όνομα. AEL Larissa FC βαφτίστηκε η ομάδα, σε μια άλλη ήπειρο, από έναν άνθρωπο που έζησε στιγμές της Α.Ε.Λ. μόνο από μακριά. Η «πρωτάρα» Α.Ε.Λ. με έδρα το Λονδίνο, στο Οντάριο του Καναδά πάλεψε και κατάφερε πολλά, αφού τόσο στο κλειστό όσο και στο ανοιχτό πρωτάθλημα σκαρφάλωσε και έφτασε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος MMSL, χωρίς να παραλείπονται οι κατακτήσεις κυπέλλων και οι καταρρίψεις ρεκόρ και στις δύο διοργανώσεις.

Έξι χρόνια από την ίδρυση τής Α.Ε.Λ. τής ξενιτιάς, δεν είναι μυστικό ότι τίποτα από αυτά δεν θα είχαν γίνει χωρίς:
- το όραμα, την αγάπη για τη βυσσινί φανέλα με το άλογο στο στήθος και την καθημερινή προσπάθεια του ιδρυτή, προπονητή και ηγέτη αυτής της ομάδας, του Μιλτιάδη Γουγουλιά,
- την αμέριστη και αδιάλειπτη στήριξη του Ντέιβ Άνταμς,
- τη συμβολή ΟΛΩΝ των παικτών που φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα,
- την υποστήριξη των χορηγών, του ιδρυτικού σωματείου, της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και φυσικά του κόσμου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά.

Σε όλη την οικογένεια της Α.Ε.Λ. στον Καναδά, σε όλους όσοι τίμησαν και τιμούν το όνομα και τα χρώματα αυτού του συλλόγου, εγκάρδιες ευχές για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία και πάντα επιτυχίες.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top