Απάντηση εξέδωσε το τμήμα Ανδρικού Βόλεϊ της ΑΕΛ, με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΑΛ, που αναφέρει τους λόγους που αποχώρησε και ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (31/03) στο κλειστό Αλκαζάρ. Δείτε παρακάτω τόσο την απάντηση της ΑΕΛ, όσο και την ανακοίνωση της ΕΑΛ. Αναλυτικά η απάντηση του τμήματος Ανδρικού Βόλεϊ της ΑΕΛ
«Διαβάσαμε τη κατάπτυστη ανακοίνωσή σας.... Καλό το Πρωταπριλιάτικο ψέμα σας αλλά οι 500 περίπου θεατές της χθεσινής σας παρωδίας, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Άσκοπη δε είναι η αναφορά σας στον Θοδωρή μας που τόσο περιπαικτικά ατιμάσατε με τη χθεσινή σας παράσταση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΛ
«Την Κυριακή 31/3 και ώρα 18:30 είχε ορισθεί από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΣΠΕΚΕΛ) να πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας βόλεϊ για τη φάση των playoff του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρχει έντονη παρουσία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ για να αποχαιρετήσουν το φίλο τους Θοδωρή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Για το λόγο αυτό συζητήσαμε με την ΕΣΠΕΚΕΛ για το αν και κατά πόσο είναι σκόπιμο να υπάρξει στο γήπεδο προληπτικά, αστυνομική παρουσία λόγω του μεγάλου αριθμού των φιλάθλων. Από την ΕΣΠΕΚΕΛ μας ενημέρωσαν ότι αυτό μπορεί να γίνει με την προϋπόθεση ότι το σωματείο μας θα πρέπει να ενημερώσει εγγράφως την αστυνομία η οποία με τη σειρά της θα αξιολογήσει το γεγονός. Κατά την προσέλευσή μας στο γήπεδο και κυριολεκτικά στην είσοδο του γηπέδου, οι αστυνομικοί μας ενημέρωσαν πως αν διεξαχθεί το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο, θα φέρουμε ποινικές ευθύνες αφού η εγκατάσταση δεν πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ γνωρίζαμε απολύτως τίποτα για τη διαδικασία ποινικών ευθυνών. Ενημερώσαμε τους διαιτητές για τις εξελίξεις και αυτοί σύμφωνα με τον κανονισμό έκριναν πως έπρεπε να κλείσουν το φύλλο αγώνος χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας, αφού θα έφεραν και οι ίδιοι ποινικές ευθύνες αν ξεκινούσε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βρούμε άλλο γήπεδο ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι, κάτι που κατέστη αδύνατο. Εμείς ως ΕΑΛ, κατ’ αρχήν  εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θοδωρή, φιλάθλου της ΑΕΛ και ζητούμε πραγματικά συγγνώμη από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο, τους αθλητές και τους διοικούντες της ΑΕΛ για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν υπήρξε ούτε προς στιγμήν σκοπιμότητα από μέρους μας για την αναβολή του αγώνα. Ο σύλλογος μας έχει αποδείξει έμπρακτα στα πενήντα και πλέον χρόνια της πορείας του, ότι ο μοναδικός χώρος που διεξάγονται τα παιχνίδια είναι ο αγωνιστικός. Όσον αφορά τους αγώνες που απομένουν για να αναδείξουν τον πρωταθλητή ΕΣΠΕΚΕΛ, θα ζητήσουμε να πραγματοποιηθούν στο κλειστό της Νεάπολης που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, και είμαστε σίγουροι πως θα παρευρεθούν φίλαθλοι και των δύο συλλόγων να τα παρακολουθήσουν να ενισχύσουν κόσμια και να χειροκροτήσουν τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top