O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλεξούλης, αναφέρθηκε για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θα γίνει στο AEL FC ARENA την Κυριακή (14/04, 19:00) μιλώντας στο «Metropolis 95.5». Αναλυτικά ο Γιάννης Αλεξούλης
Για το κλίμα που υπάρχει στη Λάρισα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: 
«Δεν θα έχει την ένταση που είχε άλλα χρόνια. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο. Η ΑΕΛ θα το παλέψει, αφού θέλει το λιγότερο έναν πόντο για τη σωτηρία. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει το ίδιο πάθος για την ομάδα. Αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια. Ο κόσμος της ΑΕΛ έφυγε από το γήπεδο παρ’ όλο που η ομάδα τον έχει ανάγκη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ:
«Βάσει δυνατοτήτων, ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να το πάρει. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι περίεργο άθλημα. Σας θυμίζω το περσινό ματς. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το καθαρίσει, όμως, έπαθε τη ζημιά σε μια αντεπίθεση στο τέλος λόγω της φλυαρίας του. Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα άλλου επιπέδου, μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ξεφύγει εντελώς από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Είναι ο Βιεϊρίνια με κλειστά μάτια. Κράτησε την ομάδα, ήταν αυτός που έδωσε το πνεύμα. Στην αρχή ήταν και ο Πέλκας και τα άλλα Ελληνόπουλα που την κράτησαν. Όμως σε καθοριστικά παιχνίδια ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έδωσε τον τόνο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top