Η Ελένη Αγιώτη είναι 19 ετών κατάγεται από το Βόλο και είναι αθλήτρια.
Αρχικά και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το Τένις και κατόπιν με την Κωπηλασία ως μάχιμη αθλήτρια.
Τα τελευταία δύο χρόνια έδωσε σκληρούς αγώνες τόσο για την άνοδό της στο άθλημα, όσο και για την είσοδο της στο Πανεπιστήμιο. Η Ελένη εισήχθη με επιτυχία στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και σήμερα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Νεανίδων στο διπλό skiff (δίκοπο λέμβο).
Έχει κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νεανίδων τον Ιούλιο του 2018 στην Τσεχία καθώς και το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγορίας U23 (κάτω των 23 ετών) τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στην Ιταλία.
Αυτή τη χρονική περίοδο προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 που θα διεξαχθεί στις Η.Π.Α. τον Ιούλιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Γυναικών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αυστρία του 2019. Επίσης πρόκειται να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Γυναικών που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα τον Σεπτέμβριο του 2019.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αναγνωρίζοντας το ταλέντο και το ήθος της, αποφάσισε να στηρίξει την Ελένη σε αυτήν την αγωνιστική της προσπάθεια.
Η μικρή συνεισφορά μας ελπίζουμε να συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια της Ελένης να κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση στους αγώνες της ώστε να ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα Γυναικών, Ομάδα που προσεχώς θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020.
Αγαπητή Ελένη, η οικογένεια της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σου εύχεται ολόψυχα Καλή Επιτυχία!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top