Αγωνιστικός απολογισμός Σαββατοκύριακου, για τα τμήματα μπάσκετ των Ακαδημιών της ΑΕΛ. Δεύτερη νίκη για την ομάδα των Παμπαίδων της Ακαδημίας της ΑΕΛ και δύο στα δύο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Οι μικροί του κόουτς Βαγιόπουλο παίζοντας ωραίο μπάσκετ και με όρεξη σε άμυνα και επίθεση επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα.
Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκαιας 2012.
Νίκαια 2012 vs ΑΕΛ: 34-63 Πρεμιέρα με νίκη για το τμήμα Μίνι της Ακαδημίας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ερμή Αγιάς. Οι μικροί αθλητές του κόουτς Ντίνου Οικονόμου απόλαυσαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους και κατάφεραν να παρουσιάσουν ωραίες φάσεις και συνεργασίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και των δύο σωματείων.
Ερμής Αγιάς vs ΑΕΛ : 28-39.

Φιλική αναμέτρηση έδωσε η Ακαδημία της ΑΕΛ με τον αντίστοιχο τμήμα του Φοίβου Γιάννουλης. Οι μικροί απόλαυσαν το παιχνίδι και έδειξαν τις ικανότητες τους σε προπονητές και γονείς. Ωραίες φάσεις και πολύ όρεξη από όλα τα παιδιά ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της αναμέτρησης. Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και των δύο σωματείων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top