Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Μιχάλης Μπακάκης:
«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Φέτος η χρονιά στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά. Τελευταία ματς στην έδρα μας και χάσαμε. Ειχαμε απέναντί μας μία ομάδα που έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο και είχαμε τέτοιες ομάδες φέτος. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Υπάρχει στεναχώρια, όμως δεν πρέπει να μείνουμε στεναχωρημένοι γιατί μπορεί να χάσουμε και να μην περάσουμε! Ειμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, να προχωρήσουμε, να προκριθούμε και να πάμε στον τελικό».

Για το σύστημα στο πρώτο ημίχρονο;
«Τώρα μιλάμε εκ του αποτελέσματος, βέβαια. Όταν αλλάξαμε το σύστημα φάνηκε η αλλαγή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε σέντρες, όμως κόπηκαν. Δεν βάλαμε ένα γκολ να μπούμε στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε».

Για τη φετινή σεζόν;
«Όταν ξεκινήσαμε είχαμε ψυχολογία πρωταθλητή και μας βοήθησε να μπούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε με εξαιρετικές ομάδες στον όμιλο. Ότι δεν πήραμε βαθμό στον όμιλο δεν είχε να κάνει με εμάς. Εχουν μεγάλη ποιότητα οι αντίπαλοι. Στο πρωτάθλημα χάσαμε κάποιους βαθμούς και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως πρέπει να ξεχάσουμε όλα. Να σκεφτούμε τον ημιτελικό και τον τελικό. Είμαστε ενωμένοι. Στον τελικό όλοι μαζί. Στο τέλος μένει η καλύτερη εικόνα».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top