Άνετη επικράτηση με σκορ 4-0 πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στον Εργοτέλη και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Εργοτέλη που ταξίδεψε στην Λάρισα με αρκετά προβλήματα, έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα και είχε συνολικά μία αξιέπαινη παρουσία, όμως η ανωτερότητα της ΑΕΛ φάνηκε στο γήπεδο και ήρθε η άνετη επικράτηση. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να μπαίνει πολύ δυναμικά και να έχει την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, όμως το γκολ της Σρετένοβιτς στο 9' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η ΑΕΛ ευτύχησε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα νωρίς και πάλι με την Σρετένοβιτς στο 14' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας. Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο αμυντικά και έδωσαν χώρο στην ΑΕΛ η οποία όμως δεν κατάφερε να είναι το ίδιο εύστοχη στις φάσεις που δημιούργησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βγήκε αποφασισμένη να τελειώσει τον αγώνα και το κατάφερε στο 54' με την Σπυροπούλου μετά από ωραία ενέργεια της Σρετένοβιτς ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 74' με την Σρετένοβτις να μοιράζει και την Σπυροπούλου να εκτελεί για το τελικό 4-0.

Πολύ καλή η εμφάνιση συνολικά για την ΑΕΛ, με τον Βασίλη Πάνο να δίνει και πάλι πολύ χρόνο συμμετοχής σε αρκετές νεαρές αθλήτριες ενώ και αυτήν την φορά υπήρξαν αρκετές τραυματίες εξαιτίας του κακού γηπέδου όπου προπονείτε η ομάδα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Μούκα, Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβιτς, Γιαμαλή
Aλλαγές: Σπυροπούλου, Τσιάρα, Κατσιάνα, Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βασιλείου, Μίσσια, Κόντου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο σε έναν αγώνα χωρίς πολλές δύσκολες φάσεις.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ και βοήθησαν με την παρουσία τους.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην γειτονική Καρδίτσα για να αγωνιστεί κόντρα στις Ελπίδες με στόχο τη νίκη ώστε να μπορέσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Την ερχόμενη εβδομάδα όμως ξεκινάει και το κύπελλο για την ΑΕΛ με την συμμετοχή της στην 2η φάση εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με τις Ελπίδες Καρδίτσας, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τις Νέες Τρικάλων στην επόμενη φάση.

Παράλληλα την εβδομάδα που μας πέρασε η Ευτυχία Αρζουμανίδου αγωνίστηκε με την Εθνική Κορασίδων στον αγώνα κόντρα στην Δανία στο αναπτυξιακό Τουρνουά της UEFA που διεξήχθη στην Πολωνία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top