Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση της Superleague, με τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρος της Super League. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για το παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ:
«Ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα θέλουν την νίκη. Ο εν δυνάμει πρωταθλητής ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ, η οποία βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Να έρθει όλη η οικογένεια του Σαββίδη εάν θέλει. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησα μαζί του, θα είναι εκτός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουν. Στη διάθεση τους είναι οι σουίτες μας. Εάν είναι επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν. Υπάρχει μια άριστη σχέση. Ήταν απλά ένα διάλειμμα το συμβάν με τον Ελ Καντουρί. Όλα έχουν λυθεί. Του είπα όποτε θέλει το γήπεδο μου, είναι γήπεδο του. Έχω μια άριστη σχέση με τον Ιβάν. Η σουίτα μου είναι σουίτα του. Δεν μιλήσαμε καθόλου για το παιχνίδι, αλλά γενικά για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου».

Για τις εκλογές της Λίγκας: 
«Δεν θέλω να υποτιμήσουμε άλλο την Super League. Πιστεύω ότι ένας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να είναι πρόεδρος γιατί δεν μπορούν έμμισθοι υπάλληλοι να παίρνουν στις πλάτες τους την Λίγκα».

Για την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της Super League: 
«Το παιδί αυτό το αγαπώ γιατί το ξέρω από τότε που γεννήθηκε. Είναι αξιόλογος και είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος. Για τον Ιβάν Σαββίδη είναι εύρημα για τον ίδιο και μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top