Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα πρωταθλήματος της Superleague, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ
Για τα λάθη στη στημένη φάση και τι πρέπει να κάνει για να τα διορθώσει: 
«Είναι ξεκάθαρο ποιο ήταν το πρόβλημα. Ήταν ένα ατύχημα. Αλλά πριν από αυτό προηγήθηκαν δύο λάθη. Μια φάση που δεν πρέπει να κάνουμε φάουλ, και μια δεύτερη που όταν έγινε φάουλ πρέπει να ξέρουμε πώς να κάνουμε άμυνα. Η ΑΕΛ το είχε ξεκάθαρο πως έπρεπε να παίξει, ήταν η μόνη φορά που πάτησε μέσα στην περιοχή. Το έκανε πολύ καλά και η αλήθεια είναι ότι της βγήκε τέλεια».

Για το αν επηρεάζονται τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς με τη Λαμία: 
«Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε λίγοι που σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Σκεφτόμαστε υπερβολικά το Κύπελλο. Είναι λογικό να σκέφτονται όλοι το Κύπελλο, αλλά από όλον τον κόσμο μετά την πρόκριση με τον Ατρόμητο, αυτό που ακούω είναι μόνο το Κύπελλο. Όμως προηγείται το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η απόφαση που έχω πάρει, να επικεντρωνόμαστε κάθε ματς διαφορετικά. Δύο παιχνίδια τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο».

Για το αν η νοοτροπία που υπάρχει από ορισμένους παίκτες επηρεάσει τις αποφάσεις για το μέλλον τους στην ομάδα: 
«Η ΑΕΚ πρέπει να έχει τη νοοτροπία του νικητή σε πάνω από μια διοργάνωση. Έχουμε κερδίσει πολλά, έχουμε πολύ περισσότερο ρυθμό. Αλλά δεν μπορούμε να μοιάζουμε με τους υπολοίπους, πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή για περισσότερο χρόνο. Στην Primera μπορούν να παίξουν πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά να υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να κερδίσουν σε κάθε ματς, αυτό το κάνει πολύπλοκο. Σήμερα δεν είχαμε πολλά τελειώματα στην εστία του αντιπάλου, μας κέρδισαν στο ψηλό παιχνίδι μέσα στην περιοχή τους, κάναμε πολλές σέντρες χωρίς να τελειώσουμε τις φάσεις και δεν είχαμε ξεκάθαρο μυαλό να μπούμε στην περιοχή με τρίγωνα. Είχαμε απουσίες, αλλά αυτοί που έπαιξαν το προσπάθησαν. Δεν μπορεί να είμαστε χαρούμενοι, αλλά πραγματικά το προσπαθήσαμε και δεν μας βγήκε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη φιλοδοξία».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top