Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου γνωστοί ως "Πάνθηρες" για την αναμέτρηση της Superleague με την ΑΕΛ, που έγινε το Σάββατο (06/04) στο Στάδιο Νέας Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Panthers Club
«Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως ο πραγματικός εχθρός δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο.
Ο εχθρός είναι στα γραφεία, παίρνει αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο στις ζωές μας και καταστρέφει την Κυριακάτικη διασκέδασή μας.
Οι οπαδοί εκτός ΠΟΚ είναι ότι είμαστε και εμείς. Με κάποιους μπορεί να υπάρχουν καλύτερες (ή άριστες) σχέσεις, όπως οι Basso Rango Ultras .. Με άλλους όχι (όπως οι οπαδοί της Α.Ε.Λ).
Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, τα 90 λεπτά δεν είναι κάτι παραπάνω από 90 λεπτά!
Όταν οι οπαδοί των ομάδων αντιμετωπίζουν ζητήματα τέτοιου είδους (δικαστήρια, διώξεις, αγώνας ενάντια στη διαφθορά) όπως τώρα τα παιδιά του Απόλλων ή της Λάρισας το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, σκεπτόμενοι πως και εμείς κάποτε περάσαμε από τέτοιες καταστάσεις.
Και πιθανόν να τις αντιμετωπίσουμε εκ νέου στο μέλλον.
Αυτό λοιπόν που μένει στην π@@τ@ν@ την ζωή, είναι να στηρίζουμε και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι όπου πιστεύουμε πως υπάρχει αδικία και πως το δίκαιο καταπατάται.
Αυτό θέλαμε να δηλώσουμε χθες.
Σύντομα οι οπαδοί και των δύο Συλλόγων ελπίζουμε να επιστρέψουν στις κερκίδες, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα ξανά από κοντά, ενώ όλη αυτή η βρώμα που τους περιτριγυρίζει τώρα με γοργούς ρυθμούς να πάρει τον π@@λο που της αξίζει.

Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Βαγγέλης Μόρας αξιέπαινος. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα για το φτωχό ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στηρίζουμε τον σκοπό του, βοηθάμε στην εξάπλωση της γνώσης.
Ακόμα ένας τρόπος να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό μας σύνολο είναι αυτός. Γινόμαστε δότες μυελού των οστών.
Η ενημέρωση είναι γνώση. Η γνώση είναι παιδεία.»
Panthers Club 1983
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top