Δείτε αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις του νέου τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μποριβόγιε Ρίστιτς, κατά την παρουσίασή του. Αναλυτικά ο Μποριβόγιε Ρίστιτς
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΛ. Είναι μια ομάδα γνωστή στη Σερβία, όλοι ξέρουν ότι έχει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα και πολλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές που παίζουν εδώ πέρα, μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα, ότι είναι μια καλή ομάδα και ότι είναι μια καλή περιοχή που μπορεί να παίξει κάποιος ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω το νέο προπονητή, μου έχει πει τα καλύτερα, πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή επαφή. Επίσης ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ο κ. Μιλόγιεβιτς επειδή έχει παίξει αντίπαλος με την ΑΕΛ, μου είπε τα καλύτερα και ήταν και αυτό κάτι που με βοήθησε να πάρω την απόφασή».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από ένα χρόνο που ήταν στον Πανσερραϊκό;
«Πριν έρθω στον Πανσερραϊκό, έπαιζα σε μία ομάδα στη Σλοβενία σε ομάδα που έπαιζε στους προκριματικούς γύρους του Europa League, δεν με ενδιέφερε ότι ήρθα σε μια ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός, που αγωνιζόταν στην Β' Εθνική. Και τότε που ήρθα πολλοί με ρωτούσαν γιατί έφυγες από ομάδα πρώτης κατηγορίας και ήρθες σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Πίστευα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Όταν επέστρεψα στη Σερβία, έπαιξα σε μια πολύ ομάδα, η οποία έχασε μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα και κράτησα πολλές φορές την εστία μου ανέπαφη και πάνω από 30 παιχνίδια είχαμε θετικά αποτελέσματα. Αν δεν πίστευα δεν θα ερχόμουν, πιστεύω πως με την ΑΕΛ μπορώ να κάνω μια καλή πορεία και η ομάδα να φθάσει στο Europa League και αυτά είναι πάνω κάτω».

Για την ΑΕΛ και τις πληροφορίες έχει συλλέξει μέχρι να έρθει στην ομάδα;
«Μένω στην Κατερίνη εδώ και 25 χρόνια έχω μια σχέση εκεί πέρα και έχω δει ίσως 20-25 παιχνίδια της ομάδας. Η ομάδα έχει καλό όνομα στην Σερβία, έχω καλές πληροφορίες, έχω πολλούς φίλους εδώ πέρα, με το Γκοίκοβιτς ήμασταν συμπαίκτες με το Ντέλετιτς γνωριζόμαστε, με τον Στάνκοβιτς ήμασταν συμπαίκτες, έχω αντλήσει τις πληροφορίες που ήθελα».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top